Destinasjoner

Vi er spesialister i bucket list destinations! Gå på oppdagelse nedenfor og drøm deg vekk til Karibiens fortryllende strender, Maya-ruiner i Mexico, shopping i Italia, luksushoteller i Maldivene, glamour i Dubai, og stillehavets perler i Fransk Polynesia. fortvil ikke om du ikke finner det du leter etter, det er ikke alle våre reisemål vi deler her på siden. Så ta kontakt om du ikke ser din neste drømmedestinasjon nedenfor. We make it happen!
Asien

Thailand

Thailand er hjertet av Asia, der vakre sandstrender møter store kulturopplevelser, frodig natur, spennende byer og en smilende lokalbefolkning.

Se mer
Det Indiske Hav

Maldivene

Ville luksus resorts, sublim personlig service, glitrende turkis hav, spa og gourmet, og bare ett hotell per øy. Maldivene er et eventyr både over og under havoverflaten.

Se mer
Det Indiske Ocean

Mauritius

Mark Twain skrev engang, “Mauritius was made first, and then heaven; and heaven was copied after Mauritius.” Vi kunne ikke sagt det bedre selv.

Se mer

Seychellene

Seychellene byr på uforglemmelige naturopplevelser i form av eksotiske strender, frodig regnskog og flere tropiske paradisøyer.

Se mer
Forenede Arabiske Emirater

Dubai

Dubai er verdens sentrum for luksusresorts der alt fra hoteller, shopping og unike opplevelser blir tatt til helt nye høyder.

Se mer

TILMELD

NYHETSBREV

Motta inspirasjon, priser, tilbud og andre gode råd direkte på e-post.

FØLG MED PÅ INSTAGRAM

Enestående opplevelser er enda bedre når de deles med andre. Post dine reiseopplevelser med Makai på Instagram @makaitravels med hashtagget #makaitravels

KONTAKT MAKAI TRAVELS

Hvis du har spørsmål angående din reise eller du ikke finner det du leter etter, så er vi alltid klar til å hjelpe deg. Hver eneste dag - hele året.

Send beskjed
TELEFON (KL. 10-22)

+47 23 96 51 71

EMAIL

hello@makaitravels.no

Motta tilbud