Destinasjoner

Vi er spesialister i bucket list destinations! Gå på oppdagelse nedenfor og drøm deg vekk til Karibiens fortryllende strender, Maya-ruiner i Mexico, shopping i Italia, luksushoteller i Maldivene, glamour i Dubai, og stillehavets perler i Fransk Polynesia. fortvil ikke om du ikke finner det du leter etter, det er ikke alle våre reisemål vi deler her på siden. Så ta kontakt om du ikke ser din neste drømmedestinasjon nedenfor. We make it happen!
Arabia

Oman

Med spektakulære fjell, dramatiske ørkener og en uberørt kystlinje er Oman det opplagte valget for de som søker en kombinasjon av det moderne og historiske Arabia.

Se mer
Asia

Bali

Uansett om du vil surfe, praktisere yoga, vandre gjennom rismarker eller utforske uberørte rev, vil Bali gi deg alle disse opplevelsene og flere til.

Se mer

Thailand

Thailand er hjertet av Asia, der vakre sandstrender møter store kulturopplevelser, frodig natur, spennende byer og en smilende lokalbefolkning.

Se mer
Det Indiske Hav

Maldivene

Ville luksus resorts, sublim personlig service, glitrende turkis hav, spa og gourmet, og bare ett hotell per øy. Maldivene er et eventyr både over og under havoverflaten.

Se mer

Mauritius

Mark Twain skrev engang, “Mauritius was made first, and then heaven; and heaven was copied after Mauritius.” Vi kunne ikke sagt det bedre selv.

Se mer

Seychellene

Seychellene er hjem til noen av verdens beste strender, fantastisk jungel og regnskog samt paradisiske småøyer – et paradis for alle og enhver. hej

Se mer

Zanzibar

Zanzibar er mer enn bare en øy i Det indiske hav; det er stedet hvor glitrende asurblått hav og kritthvitt sand møter rustikke omgivelser og historisk afrikansk kultur.

 

Se mer
Forente Arabiske Emirater

Dubai

Dubai er verdens sentrum for luksusresorts der alt fra hoteller, shopping og unike opplevelser blir tatt til helt nye høyder.

Se mer
Karibia

Anguilla

Verdens beste strender, de varmeste lokalbefolkningen og sublime lokale restauranter. Anguilla er Karibias hemmelige juvel.

Se mer

Barbados

Barbados er beliggende i hjertet av Karibien og byr på en spektakulær kombinasjon av karibiske sandstrender, pulserende kultur, et varmt folkeslag og naturlig skjønnhet.

Se mer

Den Dominikanske Republikk

All-Inclusive i verdensklasse, Laid back karibisk kultur, spektakulære naturopplevelser og en av Karibiens største øyer, omgitt av vakkert turkisblått hav.

Se mer

Mexico

Strandferier, resorter med alt inkludert, boutiquehotell natur, kultur og by – Mexico tilbyr alt mellom himmel og jord. Et vakkert reisemål hele året.

Se mer

St. Barth

St. Barth er en unik fusjon av Karibiens himmelske skjønnhet og Frankrikes sofistikerte eleganse, som kaller på deg som søker det ypperste innenfor luksus.

Se mer

TILMELD

NYHETSBREV

Motta inspirasjon, priser, tilbud og andre gode råd direkte på e-post.

FØLG MED PÅ INSTAGRAM

Enestående opplevelser er enda bedre når de deles med andre. Post dine reiseopplevelser med Makai på Instagram @makaitravels med hashtagget #makaitravels

KONTAKT MAKAI TRAVELS

Hvis du har spørsmål angående din reise eller du ikke finner det du leter etter, så er vi alltid klar til å hjelpe deg. Hver eneste dag - hele året.

Send beskjed
TELEFON (KL. 10-22)

+47 23 96 51 71

EMAIL

hello@makaitravels.no

Motta tilbud