Anguilla

Karibia

Verdens beste sandstrender Flotte og vennlige lokalbefolkningen Fantastiske lokale restauranter Autentisk karibisk vibe uten mega-resorts

HIMMELSKE KRITTHVIT OG PRIVATE SANDSTRENDER,
FRED OG STILLE, INGEN FAST FOOD RESTAURANTER,
INGEN MEGA-RESORT – ANGUILLA ER DET EKTE KARIBIEN

 

Drømmer du om en autentisk og uturistisert øy hvor du kan gå kilometervis uten å se et eneste øye, hvor du kan kjøre rundt på øya og bare se en håndfull biler, og en øy hvor alle restaurantene er lokalt eid – og hvor du må gå forgjeves etter gatekjøkken og all-inclusive hoteller? Da er Anguilla den perfekte øya – og det kan vi skrive under på.

Anguilla, siden vi første gang satte foten på øya for mange år siden, har vært en favoritt. En øy fullpakket med 33 sandstrender, hvorav minst 4 av disse kan betraktes som noen av de mest henrivende på planeten (Maundays Bay, Rendezvous Bay, Meads Bay, Shoal Bay East). Her skjemmes du bort med puddermyk, finkornet sand, Det karibiske hav med sine mange karakteristiske nyanser av turkisblått, svaiende palmer og ikke minst utmerkede boutiquehoteller som Cap Juluca, A Belmond Hotel, Zemi Bech House, Malliouhana, Auberge Resorts og mer.

Denne idylliske perlen ligger i et fantastisk område i den nordøstlige delen av Karibien, svært nær andre karibiske øyer som St. Martin og St. Barth, så det er nærliggende å kombinere Anguilla med en eller flere øyer, nå som du uansett planlegger den ultimate drømmeferien.

Restaurantene på øya er på mange måter hjertet av Anguilla. Her kan du nyte fersk sjømat som f.eks hummer, italienske, franske og spanske spesialiteter og til og med Karibias absolutt beste napolitanske håndverkspizza, som til og med kan konkurrere med selv de mest ikoniske pizzeriaene i Napoli.

På supermarkedene er det sykler ulåst, biler med nøkkel i tenningen og folk med store smil og iført den hjelpsomme hatten.
Anguilla har en av de mest ekte og varme lokalbefolkningen. Her kan du alltid regne med hjelp hvis du trenger det.
En kombinasjon av en rolig atmosfære og gjestfrihet hersker her, som ingen andre steder.

Å reise til Anguilla er en investering i livslange minner.

Detaljer

Beste reiseperiode November - August

Sommer (mai-okt) 32°

Vinter (nov-apr) 28°

Reisetid 13-16 timer med én mellomlanding

Tidsforskjell -6 timer (sommer) | -5 timer (vinter)

En karibisk øy, som tatt ut av det vakreste eventyret,
der verdens beste paradisstrender møter den
varmeste lokalbefolkningen, sjarmerende og low-key
lokale restauranter, samt luksuriøse boutiquehoteller.
Anguilla venter på deg..

 

LOKALE RESTAURANGER I SPESIALKLASSE

 

En ferie til Anguilla betyr matopplevelser i toppklasse. Øya har tiltrukket seg store talenter i den kulinariske verden, som side ved side lager mat fra hele verdens kjøkken, på forskjellige steder spredt over Anguilla. Fra koselige SandBar på Sandy Ground, som serverer tapas-retter til E’s Oven med en sjømatpasta å dø for. Fra Ben’s Pitstop med utmerkede franske spesialiteter til ikoniske Sharkey’s og lokal favoritt, Tasty’s.

Til lunsj elsker vi å sitte på Strawhat, som år etter år nevnes som en av de hotteste restaurantene i Karibia. Hvis du liker funky strandklubbvibber, er Leon’s at Meads Bay et absolutt must, og også det perfekte stedet for en solnedgang.

Da’Vida, Picante, Veya og Ember er noen av Anguillas fine dining-restauranter, og vi kan selvfølgelig ikke gå glipp av Blanchard’s og Jacala, som begge ligger ved den formidable Meads Bay.

Secrets Maroma - Riviera Maya
Secrets Maroma (Adults Only) - Riviera Maya

EN PARADISØY PAKKET MED EVENTYRLIGE SANDSTRENDER

 

Ja, Karibia er hjemsted for flere strender som kan ta pusten fra selv den største og mest inkarnerte Beach lover. Og strendene på Anguilla er der du finner de aller aller beste.  Øya er en del av vår topp 3, hvor Bahamas og Turks & Caicos også er inkludert, når man snakker om ikke bare Karibias, men verdens beste strender.

Det fascinerende turkisblå havet, den kritthvite sanden som smelter sammen med havet i den perfekte symfonien. Se fortryllende solnedganger, eller gå mot de vakreste solnedgangene. Anguillas strender er det og mer til.

Maundays Bay, hjemmet til Cap Juluca, A Belmond Hotel, med sin halvmåneform og alltid rolige hav er en stor favoritt hos oss, men vi elsker også å gå turer langs Rendezvous Bay, hvor du kan nyte synet av imponerende St. Maarten «like over på den andre siden». Shoal Bay East er det perfekte stedet å snorkle, eller bare sitte med et kjølig glass vin og nyte de siste solstrålene. Meads Bay er utsmykket med koselige restauranter, glitrende asurblå hav og samtidig finner du her noen av øyas mest luksuriøse hoteller og resorter.

PERFEKT PLASSERT KARIBISK JUVEL

 

En tur til Anguilla er sjelden bare en 1-2 ukers strandferie. Faktisk anser vi øya for å være en av de best plasserte i Det karibiske hav når det kommer til øyhopping og kombinasjoner av ulike destinasjoner. Anguilla ligger side om side med St. Maarten / St. Martin, så vel som St. Barth ligger noen få steinkast unna.

Du har også muligheten til daglige direktefly mellom Anguilla og Miami, på samme måte som den nordlige beliggenheten også gjør at du kan kombinere din uforglemmelige strandferie med shopping i New York. Det er med på å gjøre Anguilla til noe helt spesielt. At du kan stå på en øy, som på en måte gir deg følelsen av å være midt i blinken, men likevel nær alt.

Chichen Itza - Mexico
El Castillo pyramiden - Chichen Itza

Ytterligere info

VISUM

Generelle regler og anbefalinger

Det kreves ikke visum til Anguilla for norske statsborgere ved feriereiser med varighet på opptil maksimalt 90 dager.

Det er viktig at du ved innreise kan fremvise en returbillett eller en billett videre til en annen destinasjon, med dato innenfor 90 dager etter ankomst til Anguilla.

I tillegg må du alltid ha tilstrekkelig med kapital til å dekke utgifter under oppholdet samt et pass som er gyldig minst 6 måneder etter hjemkomst. Videre anbefaler vi at du som minimum har 2 blanke sider i passet for eventuelle stempler eller «visa ved ankomst».

Ytterligere anbefaler vi å tegne en god reiseforsikring før avreise.

MAGISK
ANGUILLA

 

Paradisiske strender, luksuriøse boutiquehoteller, fersk sjømat og det vakreste turkise havet. Hva mer kan du egentlig drømme om? Anguilla disker opp med alt dette og mer. Øya ligger i den nordøstlige delen av Karibia, hvor den er flankert av andre fantastiske destinasjoner som St. Martin og St. Bart.

Den enkleste måten å komme seg til Anguilla på er å fly med Air France via Paris, eller KLM via Amsterdam, direkte til St. Maarten, hvoretter du kan nyte en 7-minutters flytur med Anguilla Air Services, eller en 20-minutters hurtigbåttur med Calypso Cruises. Før du vet ordet av det, står du med føttene i den varme, sukkerhvite karibiske sanden.

KONTAKT MAKAI TRAVELS

Hvis du har spørsmål angående din reise eller du ikke finner det du leter etter, så er vi alltid klar til å hjelpe deg. Hver eneste dag - hele året.

Send beskjed
TELEFON (KL. 10-22)

+47 23 96 51 71

EMAIL

hello@makaitravels.no

Motta tilbud