Bali

Asia

Sublim surfing Uspolert natur Autentisk kultur

BALI ER EN PERLE!
HER VENTER USPOLERTE NATUROPPLEVELSER, MYTISKE KOMODOVARANER,
STORSLÅTTE RISMARKER OG VILL SURFING – SAMT SELVFØLGELIG GASTRONOMI I TOPPKLASSE.

 

Som erfarne reisende er det noen steder som fanger et stykke av hjertene våre mer enn andre. Bali er en slik juvel!

Vekk sansene dine på Bali, et tropisk paradis hvor naturens ånd, rik kultur, og menneskelig varme smelter sammen. Det er ikke bare en destinasjon; det er en opplevelse som inviterer deg til å fordype deg og miste deg selv i dens mangfold.

Forestill deg en øy hvor hver soloppgang føles som verdens første, og hvor morgenlyset glitrer over historiske templer. Spaser gjennom de fascinerende smaragdgrønne rismarkene i Ubud. Hvert riskorn forteller en historie om tålmodighet, utholdenhet og lidenskap. Markene er ikke bare landskap; de er et lerret av balinesisk hengivenhet.

Ta turen til Seminyak eller Canggu, hvor det moderne møter det tidløse. Moderne kafeer, fylt med duften av nybrygget kaffe, står side om side med århundregamle warungs som serverer ‘mie goreng’ og ‘nasi campur’, et vitnesbyrd om Balis herlige kulinariske kontraster.

Trå ut på uberørte strender som strekker seg så langt øyet kan se, hvor det gyldne sanden følger havets rytme. Enten du søker den pulserende energien i Kuta eller de stille kystene i Nusa Dua, har hver strand en historie som venter på å bli fortalt. Dykk ned i havets mystiske dyp og finn korallrev sprudlende med liv, gåtefulle skipsvrak og en undervannsverden som vil ta pusten fra deg.

Å stå på toppen av Mount Batur ved soloppgang, med omgivelsene malt i nyanser av gull og rødt, er intet mindre enn magisk.

Også smaksløkene dine er innstilt på et eventyr. Fra den fristende sate lilit til den rike bebek betutu, er balinesisk mat en smakfull refleksjon av øyas rikdom og arv.

Men det er virkelig balinesernes varme som fanger ethvert reisendes hjerte. Deres smil, mer strålende enn de solskinnfylte strendene, er ekte og varme.

La Bali være ikke bare én destinasjon av mange, men et dyrebart reiseminne. Med hvert besøk vil du oppdage et nytt kapittel, en ny historie og kanskje en nyoppdaget del av deg selv. Velkommen til Bali, øyen som for alltid forblir en av våre favoritter.

Detaljer

Beste reiseperiode April - Oktober

Sommer (jun-okt) 27°

Vinter (nov-mai) 29°

Reisetid 16-18 timer (1 mellomlanding)

Tidsforskjell +6 timer (sommer) | +5 timer (vinter)

Bali, gudenes øy, som ligger i den sentrale delen av Indonesia, er på mange måter det komplette reisemålet, der tropisk klima møter sublim natur og kultur. Gyldne og sorte sandstrender, adrenalinfremkallende surfing og lekre resorter finner du overalt. Balis fortryllelse er lett å elske, så slå deg løs og utforsk hvert hjørne av både denne øyen, men også resten av det betagende Indonesia.

 

Ytterligere info

VISUM

Generelle regler og anbefalinger

Visa utstedes ved ankomst for norske statsborgere, ved opphold på maksimalt 90 dager.

Det er viktig at du ved innreise kan fremvise en returbillett eller en billett videre til en annen destinasjon.

I tillegg må du alltid ha tilstrekkelig med kapital til å dekke utgifter under oppholdet samt et pass som er gyldig minst 6 måneder etter hjemkomst. Videre anbefaler vi at du som minimum har 2 blanke sider i passet for eventuelle stempler eller «visa ved ankomst».

Ytterligere anbefaler vi å tegne en god reiseforsikring før avreise.

Upload Image...

REISEN TIL
BALI

 

Bali er perfekt for deg som ønsker surfing, natur og kultur kombinert med et varmt folkeslag og fantastisk mat og drikke. Du kommer deg enkelt til Denpasar på Bali via 1 mellomlanding og med flyselskaper som Thai Airways, Qatar Airways, Emirates, Singapore Airlines og mange flere.

KONTAKT MAKAI TRAVELS

Hvis du har spørsmål angående din reise eller du ikke finner det du leter etter, så er vi alltid klar til å hjelpe deg. Hver eneste dag - hele året.

Send beskjed
TELEFON (KL. 10-22)

+47 23 96 51 71

EMAIL

hello@makaitravels.no

Motta tilbud