Barbados

Karibia

Herlig og innbydende lokalbefolkning Sublime boutiquehoteller Rik kultur og gastronomi

DRØMMER DU OM KARIBISKE SANDSTRENDER, HISTORISKE KULTURSKATTER, FANTASTISKE KULINARISKE OPPLEVELSER OG SNORKLING MED HAVSKILDPADDER? BARBADOS KALLER PÅ DEG

 

Barbados er der hvor turkisblått hav møter gylne sandstrender, og solfylte dager forvandles til uforglemmelige netter. Dette øyparadiset frister med sin blanding av rik historie, livlig kultur, og lokale innbyggere (bajans) som ønsker deg velkommen med åpne armer.

Det første som faller deg inn når man snakker om Barbados, er nok de karibiske strendene. Og ja, strendene på Barbados er intet mindre enn legendariske. Fra de rolige, krystallklare vannene ved Carlisle Bay til surfernes paradis i Bathsheba, forteller hver del av kystlinjen sin egen fengslende historie. Dykk ned under bølgene og utforsk en undervannsverden fylt med fargerike fisk, historiske skipsvrak, samt lekne havskilpadder.

Men Barbados er mer enn bare en tropisk destinasjon for en deilig badeferie. Her kan du vandre gjennom det historiske Bridgetown, et UNESCO-verdensarvsted, og følge sporene fra øyas bemerkelsesverdige fortid. Dykk ned i den lokale musikkscenen, la calypsoens rytmer bevege deg, og nyt smakene av Bajan-kjøkkenet, en munnvannsfremkallende blanding av smaker fra det afrikanske, indiske og britiske kjøkken.

Enten du fanger vinden på et katamarancruise, utforsker den mystiske Harrison’s Cave, eller danser natten bort ved St. Lawrence Gap, tilbyr Barbados eventyr som passer enhver reisendes lyst. Utforsk verdensklasse golfbaner, vandre de naturskjønne kyststiene, eller slapp helt av og la øyas magi vaske over deg.

Bajans, som de lokale kjærlig kalles, er hjertet og sjelen på denne øya. Deres ekte smil, smittsomme latter og urokkelige stolthet over hjemlandet sitt gjør hvert møte minneverdig. Engasjer deg med dem, bli kjent med dem, eller søk bare deres veiledning for å oppdage øyas skjulte skatter.

Fra små familiedrevne hoteller til overdådige resorter, tilbyr Barbados overnattingsmuligheter som møter enhver smak. Noen av øyas beste hoteller inkluderer Sandy Lane, Cobblers Cove, og Coral Reef Club. Her kan du nyte kvalitet med et snev av lokal sjarm, skjemme deg bort med spatjenester eller spise deilige måltider med utsikt over det turkisblå.

Barbados er ikke bare en destinasjon; det er en følelse, en opplevelse, og et minne som venter på å bli skapt. Uansett om du søker avslapning eller action, vil du finne det her. Så, pakk veskene dine og sett kursen mot Karibiens juvel – Barbados kaller!

Detaljer

Beste reiseperiode Året rundt

Sommer (mai-okt) 30°

Vinter (nov-apr) 28°

Reisetid 12-16 timer (1 mellomlanding)

Tidsforskjell +6 timer (sommer) | +5 timer (vinter)


I det sørøstlige Karibien skinner Barbados som en perle. Dets kyster, kysset av turkise nyanser, forteller historier om gyldne sandstrender og historiske legender. Blant palmebladenes rasling utfolder øyas pulserende liv seg, ledet an av de sjarmerende bajanene, som fortryller alle og enhver som besøker øya. Her er hver solnedgang en malers drøm, og hver daggry bringer en ny dag med tropisk under. Velkommen til Barbados, hvor Karibiens hjerte slår i perfekt harmoni med naturens omgivelser.

 

Ytterligere info

VISUM

Generelle regler og anbefalinger

Visa utstedes ved ankomst for norske statsborgere, ved opphold på maksimalt 90 dager.

Det er viktig at du ved innreise kan fremvise en returbillett eller en billett videre til en annen destinasjon.

I tillegg må du alltid ha tilstrekkelig med kapital til å dekke utgifter under oppholdet samt et pass som er gyldig minst 6 måneder etter hjemkomst. Videre anbefaler vi at du som minimum har 2 blanke sider i passet for eventuelle stempler eller «visa ved ankomst».

Ytterligere anbefaler vi å tegne en god reiseforsikring før avreise.

REISE TIL
BARBADOS

 

Barbados er en av Karibiens juveler, og en solsikker destinasjon som byr på vakre strender, et fantastisk folkeslag og utallige opplevelser på land og til vanns.
Du kommer deg enkelt til Barbados via 1 mellomlanding og med flyselskaper som British Airways, Virgin Atlantic og Condor.

KONTAKT MAKAI TRAVELS

Hvis du har spørsmål angående din reise eller du ikke finner det du leter etter, så er vi alltid klar til å hjelpe deg. Hver eneste dag - hele året.

Send beskjed
TELEFON (KL. 10-22)

+47 23 96 51 71

EMAIL

hello@makaitravels.no

Motta tilbud