Dubai

Forente Arabiske Emirater

Verdensklasse shopping Eminente luksushoteller Kulinarisk gourmet mekka

EKSTRAVAGANSE, UENDELIGE MULIGHETER OG LUKSUS ER DE BESTE BESKRIVELSENE PÅ GLAMORØSE DUBAI, HVOR ØRKENEN MØTER FUNKLENDE STORBY.

 

Det er vanskelig ikke å beundre Dubai for dets uendelige ambisjoner og evne til å tenke ut og realisere prosjekter som andre steder aldri ville kommet av tegnebrettet. Dette er et samfunn som higer etter superlativer, som har gitt opphav til dristige, høye bygninger og palmeformede øyer. Sci-fi-konsepter som flyvende taxier, et lynraskt Hyperloop-tog, og en hær av robocops er alle uttrykk for en tankegang som omfavner fremtiden. Med mange flere storslåtte prosjekter på tegnebrettet for Verdensutstillingen, er det klart at Dubai er en by som er fast bestemt på å skrive sin egen historie.

Dubai er en førende destinasjon for shopping, som er vertskap for ikke bare én, men to store årlige shoppingfestivaler. Shopping er en fritidsaktivitet her, og kjøpesentre er mye mer enn bare en samling butikker. Noen av dem ligner et palass og lokker besøkende med surrealistiske attraksjoner som en innendørs skibakke, et gigantisk akvarium eller en botanisk hage under åpen himmel. I mellomtiden har en ny rekke utendørs kjøpesentre i urban stil utvidet shoppingtilbudet enda en gang.

Fra prangende resorts, elegante takterrasser og sydende strandklubber til stilige cocktailbarer, shisha-lounger og konserter under stjernene – Dubai leverer glamour for enhver. Det meste av nattelivet er sentrert rundt de luksuriøse hotellene, mens det heller ikke mangler på lokale spillesteder med live musikk og verdensklasse Dubai Opera.

Dubai er den første byen i Midtøsten som har blitt tatt opp på UNESCOs liste over kreative designbyer, fredfullt delt av kulturer fra alle verdens hjørner. Denne mangfoldigheten kommer til uttrykk i det kulinariske landskapet, mote, musikk og forestillinger.

Nyt noen av verdens mest utsøkte hoteller som spektakulære Burj Al Arab, det majestetiske Atlantis The Palm eller ikoniske Jumeirah Beach Hotel.

Detaljer

Beste reiseperiode November - April

Sommer (maj-okt) 39°

Vinter (nov-apr) 28°

Reisetid 7 timer fra CPH eller HAM (direkte)

Tidsforskjell +2 timer (sommer) | +3 timer (vinter)

Dubai har på rekordtid blitt et av verdens hotteste reisemål når det gjelder sol, sommer, shopping, hoteller i verdensklasse og bling til det braker. Råkjør i ørkenen på en ATV, eller gjennom gatene i en Lamborghini. Slapp av ved bassenget, besøk Atlantis’ akvarium eller nyt utsikten fra Burj Khalifa. Her trives det luksuriøse livet bedre enn noen gang.

 

Ytterligere info

VISUM

Generelle regler og anbefalinger

Norske statsborgere trenger ikke visum for De forente arabiske emirater for opphold på inntil 90 dager.

Det er viktig at du ved innreise kan fremvise en returbillett eller en billett videre til en annen destinasjon.

I tillegg må du alltid ha tilstrekkelig med kapital for å dekke utgifter under oppholdet samt et pass som er gyldig minst 6 måneder etter hjemkomst. Videre anbefales det at du som et minimum har 2 blanke sider i passet for eventuelle stempler eller «visa on arrival».

Det anbefales også å tegne en god reiseforsikring før avreise.

REISEN TIL
DUBAI

 

En reise til Dubai kunne ikke vært enklere. Du kan fly direkte fra Oslo med Emirates på knappe 7 timer, eller fly ut fra Bergen, Stavanger eller Kristiansand med 1 mellomlanding. Nyt et av verdens beste flyselskaper, service i verdensklasse, og før du vet ordet av det, dukker UAE opp.

KONTAKT MAKAI TRAVELS

Hvis du har spørsmål angående din reise eller du ikke finner det du leter etter, så er vi alltid klar til å hjelpe deg. Hver eneste dag - hele året.

Send beskjed
TELEFON (KL. 10-22)

+47 23 96 51 71

EMAIL

hello@makaitravels.no

Motta tilbud