Seychellene

Det Indiske Hav

Enestående og uberørt natur Formidabel snorkling og dykking Øyhopp til sjarmerende pradisøyer

ROMANTISK GETAWAY, BRYLLUPSREISE ELLER EN UFORGLEMMELIG
FAMILIEFERIE. SEYCHELLENE ER DET PERFEKTE
REISEMÅL FOR DEG SOM ØNSKER Å REALISERE TROPEDRØMMEN

 

På toppen av enhver bucket list bør det ligge en reise til Seychellene. For spør du oss så er det lite som kan måle seg med en ferie, til en eller flere av disse eksklusive paradisøyer. Her venter frodige palmedekte strende som står i perfekt kontrast til de turkisblå bukter og kritthvite strender. Jungel og regnskog er bakteppet for de lekre resorts som smelter inn i omgivelsene, og du kan se frem til spektakulære naturopplevelser – både til lands og til vanns.

Seychellene består av mer enn 100 øyer der kun et fåtall er bebodde. Vi anbefaler derfor å la en reise til Seychellene gå innom 2 eller 3 av disse eventyrlige øyer som alle har hver sin unike sjarm. Seychellene har alltid vært utrolig flinke til å regulere turismen og verner om landets skjønnhet og autensitet. Det er f.eks. ikke lov å bygge hoteller høyere enn palmene, ca. 50% av arealet er naturreservater og det finnes en rekke marine nasjonalparker der det utspiller seg en fargerik verden med mange fisk, sklipadder og kroaller.

Mahé Island er det første møtet dere får med Seychellene, når dere lander i den internasjonale lufthavnen. Dette er landets største øy der ca. 90% av befolkningen bor. Terrenget at kupert med kolosale granitt formasjoner, utallige bukter med kritthvite strender og panoramautsikter i høylandet som overgår fantasien.
Ta turen innom verdens minste hovedstad, Victoria, med kun 27.000 innbyggere. Her kan dere krydre ferien med besøk til lokale markeder, museer, tempel og folkeliv.

På Mahé kan vi anbefale å bo på et av våre mest populære hoteller, det prisvindende Constance Ephelia, flankert av naturlig i tropeidyll i hjertet av nasjonalparken Port Launay Marine Park.
Four Seasons Seychelles er enda en av våre favoritter og et ikonisk resort der «The attention to detail» er enestående.

Men begrens dere ikke til Mahé. Ta la reisen gå videre med øyhopp til Praslin Island, Seychellenes neststørste øy også kjent som «Palmenes øy». Her vokser nemlig «Coco-de-Mer» som er verdens største kokosnøtt og veier opp til 30kg. På Praslin vil dere oppleve en fredelig atmosfære – det ekte øyliv. Det finnes ingen større byer – kun sjarmerende landsbyer, billedskjønne strender og vaiende palmetrær. Ta en utflukt til den UNESCO-beskyttede jungel Vallée de Mai, nyt sol og bad ved noen av verdens beste strender, Anse Lazio, Anse Georgette og Cote d’Or – som alle er innbegrepet av paradis.

Enda et must på Seychellene et opphold på en av verdens mest idylliske øyer, og vår absolutte favoritt, La Digue Island.
Denne lille sjarmøren ligger kun en kort båttur unna Praslin. Her er det minimalt med trafikk da det kun finnes få asfalterte veier og motorkjøretøy. Det meste foregår til fots, på sykkel eller i oksekjerre. Den vennlige og avslappede island vibe dere møter her gjør at dere med en gang vil føle dere hjemme. Det er på La Digue du finner en av verdens mest fotograferte strender og selve symbolet på Seychellene, Anse Source d’Argent. Gå på oppdagelse og utforsk øyas indre som består av naturreservatet Veuve, hjemsted til noen av verdens mest sjeldne fuglearter.
Bo på hotellet Le Domaine de L’Orangeraie – ett av de vakreste boutique-hoteller i Seychellene.

Er eventyrlysten ikke til å mette? Da anbefaler vi ytterligere opplevelser på hotellene Six Senses Zil Pasyon som ligger på paradisøya Felicité Island eller Four Seasons på Desroches Island. Eller hva med luksus og sjørøver historier på piratøya Silhouette Island og en kikk ut til kjempeskilpaddene på Curieuse Island?

På Seychellene står opplevelsene i kø.

Detaljer

Beste reiseperiode Året rundt - Varmen er tørr og behagelig, med stabile temperaturer på 25-30 grader hele året

Sommer (jun-okt) 26°

Vinter (nov-mai) 28°

Reisetid 13-17 timer med én mellomlanding

Tidsforskjell +2 timer om sommeren og +3 timer på vinteren

Seychellene er en ekte tropedrøm der palmedekte uspolerte strender møter krystalklart vann, frodig fauna og dyreliv. Altsammen krydres med unike opplevelser i en eksplosjon av farger både over under vannoverflaten. 

 

Ytterligere info

VISUM

Generelle regler og anbefalinger

Det er ikke krav om visum til Seychellene for norske statsborgere ved feriereiser på inntil 90 dager.

Det er viktig at du ved innreise kan fremvise en returbillett eller en billett videre til en annen destinasjon, med en dato innen 90 dager fra ankomst.

I tillegg skal du alltid ha et pas som er gyldig minst 6 måneder etter avreise fra Seychellene. I tillegg anbefales det å ha minimum 2 blanke sider i passet til eventuelle stempler eller «visa on arrival».

Vi anbefaler alle våre reisende å ha en god reise og avbestillingsforsikring – uansett reisemål.

Upload Image...

REISE TIL
SEYCHELLENE

 

Når du setter kurs mot Seychellere i Det Indiske Hav er det flere muligheter å velge mellom. Våre foretrukne ruter er med Emirates via Dubai, Qatar Airways via Doha og Turkish Airlines via Istanbul. Men det finnes også gode ruter med Condor og Swiss/Edelweiss fra hhv. Frankfurt og Zürich. Generell er reisetiden ca. 14-17 timer totalt.

KONTAKT MAKAI TRAVELS

Hvis du har spørsmål angående din reise eller du ikke finner det du leter etter, så er vi alltid klar til å hjelpe deg. Hver eneste dag - hele året.

Send beskjed
TELEFON (KL. 10-22)

+47 23 96 51 71

EMAIL

hello@makaitravels.no

Motta tilbud