St. Barth

Karibia

Karibiens beste shopping Vakre blågrønne bukter Fransk eleganse og karibisk luksus

ST. BARTH ER EN AV VERDENS MEST ATTRAKTIVE ØYER, BELIGGENDE I DET KARIBISKE HAV, DER SOFISTIKERT FRANSK ELEGANSE MØTER KARIBIENS SUBLIME KLIMA OG ATMOSFÆRE

 

St. Barth, beliggende i det glitrende Karibiske Hav, og stedet hvor det beste fra Frankrike møter det beste fra Karibia. Denne karibiske perlen kombinerer turkisblå bukter og kyster med en dyp fransk sjarm, noe som gjør den til et ekte mekka for de som søker raffinert luksus.

På øyas luksusresorter eller i private villaer, kan du våkne opp til en uforstyrret utsikt over det glitrende havet, slappe av ved en infinity-pool eller la deg oppsluke av de betagende solnedgangene som øya er kjent for. Blant øyas mange utsøkte luksusresorter, skinner hoteller som Eden Rock, Le Barthélemy, Rosewood Le Guanahani, Cheval Blanc Isle de France og Le Sereno spesielt igjennom. Disse resortene, kjent for sin førsteklasses service, tilbyr alle den uforglemmelige ferien du drømmer om. Elsker du små boutiquehoteller, så er vi begeistret for Hotel Manapany og Villa Marie Saint Barth, hvor det virkelig er lagt vekt på feriehygge, samtidig som hotellene har bærekraftig løsninger i fokus.

Men Saint Barth handler ikke bare om avslapning og luksusresorter. Øyas restauranter er en kulinarisk drøm for enhver gourmetelsker. Nyt franske delikatesser og ferskfangede karibiske hummere, mens du nipper til en god flaske Champagne.

Gustavia, Saint Barths pulserende hjerte, med sine brosteinsbelagte gater, luksusbutikker og kunstgallerier, innkapsler en rik kulturarv som enhver besøkende vil finne fascinerende. Vandrere du gjennom gatene, vil du støte på designbutikker som Cartier, Louis Vuitton, Chanel og lokale skatter som Lolita Jaca og Vanita Rosa. Disse butikkene representerer det beste innen både internasjonalt design og lokalt håndverk.

Planlegg din drømmereise nå, og la St. Barths magi forføre deg til et paradis av luksus, ekstraordinær kvalitet og betagende omgivelser.

Detaljer

Beste reiseperiode Året rundt

Sommer (mai-okt) 30°

Vinter (nov-apr) 28°

Reisetid 13-16 timer (2 mellomlandinger)

Tidsforskjell +6 timer (sommer) | +5 timer (vinter)

Velkommen til St. Barth: En juvel i Det karibiske azurblå hav. Her møtes det himmelske Karibien med fransk eleganse. Her blir drømmer til virkelighet. Nyt sublime sandstrender og turkisblå bukter, kjør rundt i det grønne, bakkede landskapet eller gå på luksus-shopping i Gustavia. Opplev en verden hvor luksus ikke bare er standard, men en livsstil. Gastronomiske mesterverk, sjarmerende boulevarder og en kulturrich historie venter på deg. Er du glad i beach clubs og kule rytmer, så er St. Barth Karibiens hotspot for nettopp dette. Legg hverdagen bak deg, og la St. Barths magi forføre deg.

 

Ytterligere info

VISUM

Generelle regler og anbefalinger

Visum utstedes ved ankomst for norske statsborgere, ved opphold på maksimalt 90 dager.

Det er viktig at du ved innreise kan fremvise en returbillett eller en billett videre til en annen destinasjon.

Videre må du alltid ha tilstrekkelig med kapital for å dekke utgifter under oppholdet samt et pass som er gyldig minst 6 måneder etter hjemkomst. Vi anbefaler også at du som minimum har 2 blanke sider i passet for eventuelle stempler eller «visa on arrival».

I tillegg anbefaler vi at du tegner en god reiseforsikring før avreise.

REISE TIL
ST. BARTH

 

St. Barth er Karibiens juvel innen luksus, ekstravaganse, og shopping. Du kommer enklest til St. Barth ved å fly til naboøya St. Maarten, hvoretter du enten kan fly videre over til St. Barth på bare 15 minutter, eller seile fra Marigot på den franske siden av øya (St. Martin), noe som tar omtrent 1 time.

KONTAKT MAKAI TRAVELS

Hvis du har spørsmål angående din reise eller du ikke finner det du leter etter, så er vi alltid klar til å hjelpe deg. Hver eneste dag - hele året.

Send beskjed
TELEFON (KL. 10-22)

+47 23 96 51 71

EMAIL

hello@makaitravels.no

Motta tilbud