Thailand

Asia

Kultur og natur i særklasse Palmedekte paradisøyer Formidabel street food

ASIATISK GJESTFRIHET MØTER LUKSUSRESORTS, FRODIG NATUR OG SPENNENDE KULTURHISTORIE

 

Thailand er med god grund et av verdens mest populære reisemål, der besøkende kommer fra nær og fjern for å nyte fantastiske strender, sublim asiatisk gourmet, kultur attraksjoner og den varme imøtekommenhet fra lokalbefolkningen.  Uansett hva du leter etter finner du det i Thailand. Fra pulserende natteliv til enorme Buddhaer monumenter og majestetiske templer. Fra Maya Bay, kjent fra «The Beach» med Leonardo DiCaprio i hovedrollen, til Krabis jungel og imponerende dykking på Koh Tao.

Hjertet av Thailand er hovedstaden Bangkok, som er både kaotisk og fantastisk på samme tid. Fra tuk-tuk’s og scooters til verdens beste gatemat, sprudlende barer og ville skyskrapere. Vi vil klart anbefale å kombinere badeferien med noen dager i denne metropolen for den ultimate opplevelse. Herfra kan du la turen gå nordover mot ikoniske templer og Buddha-statuer i Ayuthaya og Chiang Mai, eller sørover til paradisøyer som f.eks. Koh Kood, Koh Chang, Krabi, Phuket eller Koh Yao Noi.

Andaman er Thailands drømmekyst. Et postkort paradis som gir deg lyst til å slutte i jobben og leve et liv i flip-flops… for alltid. Sukkerhvite strender med puddermyk sand, asurblått hav, ruvende kalksteinsklipper og jungeldekkede øyer strekker seg nedover Andamanhavet fra Myanmar-grensen til Malaysia. Phuket og Krabi er noen av de mest kjente feriestedene i området, men hvis du drar nordover vil du oppdage dykkespots, fosser og grotter i verdensklasse i Phang-Ngas nasjonalparker.

Utenfor østkysten av Thailandbukten finner du de ultimate perlene: Koh Samui, Koh Pha-Ngan og Kho Tao. Denne rekken av spektakulære øyer lokker med silkemyke strender og smaragdgrønne bukter. Koh Samui er fullpakket med noen av Thailands fineste resorts hvor du kan lene deg tilbake og nyte det ultimate innen personlig service. Koh Pha-Ngan er stedet med en forkjærlighet for rolige dager i hengekøye, samt storslåtte fullmånefester. Hvis du reiser til Thailand for dykking og snorkling, så er det Koh Tao du bør dra til.

Detaljer

Beste reiseperiode November - April

Sommer (mar-okt) 31°

Vinter (nov-feb) 28°

Reisetid 10-16 timer (direkte eller 1 stopp)

Tidsforskjell +5 timer (sommer) | +6 timer (vinter)

Hoteller

Full star

5

Thailand, Asia

The Surin Phuket

The Surin Phuket er et af de bedste og mest ikoniske strandresorts i Thailand, og byder på vaskeægte luksus ud til en smuk, uspoleret sandstrand.

Priseksempel

10 netter fra 40.000,- kr per person ved 2 personer inkl. fly og frokost

Prisklasse informasjon

Vi tar forbehold for variende priser i forhold til lav/høysesong.
Prisklasser er kun en indikasjon opphold v/ 2 personer i samme villa.

Les mer om hotellet
Full star

5

Thailand, Asia

The Sarojin

The Sarojin er et romantisk hotell primært for voksne (+10 år) i det vakre Khao Lak, som inviterer til romantikk, avslapning i nydelige omgivelser og matopplevelser i særklasse.

Priseksempel

2 personer i 8 dager for 72.000,- kr, inkludert frokost og flybilletter.

Prisklasse informasjon

Vi tar forbehold for variende priser i forhold til lav/høysesong.
Prisklasser er kun en indikasjon opphold v/ 2 personer i samme villa.

Les mer om hotellet

Thailand er et av verdens mest komplette
reisemål, og byr på spektakulære
sandstrender, storslåtte naturopplevelser og
et hav av landemerker og spennende kulturhistorie.
Alt sammen krydret med varmen fra den imøtekommende og smilende lokalbefolkningen med smil og åpne armer.

 

Ytterligere info

VISUM

Generelle regler og anbefalinger

Norske statsborgere kan fritt reise til Thailand for reiser med opphold på maksimalt 30 dager.

Det er dog nødvendig å kunne fremvise en returbillett eller en viderebillett til en annen destinasjon ved innreise.
I tillegg er det krav om å alltid ha tilstrekkelig kapital til å dekke utgifter under oppholdet og et pass som er gyldig i minst 6 måneder etter hjemreise.
Vi anbefaler dessuten å ha minst 2 blanke sider i passet for eventuelle stempler eller «visum ved ankomst».
Videre anbefaler vi å ha en god reiseforsikring før avreise.

REISEN TIL
THAILAND

 

Thailand er spekket med flotte opplevelser, og disse er nærmere enn du kanskje tror. Det er direktefly fra Oslo og København til Bangkok, i tillegg til flere ruter med maks 1 mellomlanding fra flere byer som Stavanger, Kristiansand o.l. Populære reisemål som Phuket, Koh Samui og Krabi kan enkelt inkluderes i samme flybillett.

KONTAKT MAKAI TRAVELS

Hvis du har spørsmål angående din reise eller du ikke finner det du leter etter, så er vi alltid klar til å hjelpe deg. Hver eneste dag - hele året.

Send beskjed
TELEFON (KL. 10-22)

+47 23 96 51 71

EMAIL

hello@makaitravels.no

Motta tilbud