Zanzibar

Det Indiske Hav

Fantastiske sandstrender Sjarmerende hoteller Kitesurfing og spennende kultur

DYKK NED I EN VERDEN, HVOR UBERRØRTE SANDSTRENDER MØTER AFRIKANSK KULTUR. ZANZIBAR, KRYDDERØYA, BYR PÅ MER ENN BARE NATURSKJØNNHET. DET ER EN REISE GJENNOM TID, SMAKER OG TRADISJONER.

 

Har du noen gang følt deg trukket mot et øyparadis som også hvisker fortellinger fra gamle dager? Dykk ned i Zanzibar og la magien utfolde seg.

Zanzibar er ikke bare en øy; det er en sanseopplevelse fylt med kultur, historie, og naturskjønnhet. Enten du vandrer gjennom smugene i Stone Town, dykker i de turkisblå vannene, eller slapper av på sandstrendene, lover Zanzibar minner som varer livet ut.

Forestill deg dette: Brosteinsbelagte gater i Stone Town under føttene dine, en blanding av swahili-rytmer i luften, og århundregamle historier gravert inn i hver dør. Dette er ikke bare en spasertur; det er en reise tilbake i tiden. Og når dagen går mot slutten, hvorfor ikke følge solen som dykker ned i horisonten, fra dekket på en tradisjonell dhow?

Alltid drømt om kritthvitt sand? Zanzibar har tonnevis av det! Fra Nungwi til Kendwa, strendene er ikke bare drømmeaktige – de er rett og slett «klyp meg i armen» eventyrlige.  Enten du dykker dypt for å hilse på det fargerike marine livet eller bare plasker rundt i de glitrende grunne vannene, vil dette lille paradiset ikke skuffe.

Men vent, det er mer! Krydderturer? Absolutt! Zanzibar er kjent som Krydderøya. Utforsk et duftende eventyr og oppdag hvorfor nellik og muskat ikke bare er for kjøkkenet.

I Zanzibar har hvert hjørne en historie, hver bølge en sang, og hver bris bærer løftet om et nytt uforglemmelig øyeblikk. Så pakk solhatten, rull opp ermene og kom og skap noen minner!

Er du klar for Zanzibar? Det venter… bare på deg! Let’s Make it happen!

Detaljer

Beste reiseperiode Jan-Feb / Jun-Okt

Sommer (mai-okt) 27°

Vinter (nov-apr) 29°

Reisetid 12-15 timer (1 mellomlanding)

Tidsforskjell +1 time (sommer) | +2 timer (vinter)

Hoteller

Full star

5

Zanzibar, Det Indiske Hav

LUX* Marijani

LUX* Marijani, et av de beste hoteller på Zanzibar, ligger ved en vakker, kritthvit sandstrand på den nordøstlige delen av øya ved Pwani Mchangani-stranden.

Priseksempel

2 personer i 8 dager for 95.000,- kr, inkludert All-Inclusive og flybilletter.

Prisklasse informasjon

Vi tar forbehold for variende priser i forhold til lav/høysesong.
Prisklasser er kun en indikasjon opphold v/ 2 personer i samme villa.

Les mer om hotellet


Reis til Zanzibar og bli øyeblikkelig fortryllet av de sublime sandstrendene, den rike kultursmeltingen, og den berusende duften av krydder i luften. I Stone Town blir historien levende rundt hvert hjørne, mens øyas kyst inviterer deg til å glemme tiden. Dykk under de asurblå bølgene for å oppdage fargerike korallrev, eller utforsk kitesurfing. Fra deilige swahili-retter til pulserende markeder, Zanzibar er ikke bare en destinasjon – det er en opplevelse. Bli med oss, og la Spice Island fortrylle deg!

 

Ytterligere info

VISUM

Generelle regler og anbefalinger

Visa utstedes ved ankomst for norske statsborgere, ved opphold på maksimalt 90 dager.

Det er viktig at du ved innreise kan fremvise en returbillett eller en billett videre til en annen destinasjon.

I tillegg må du alltid ha tilstrekkelig med kapital til å dekke utgifter under oppholdet samt et pass som er gyldig minst 6 måneder etter hjemkomst. Videre anbefaler vi at du som minimum har 2 blanke sider i passet for eventuelle stempler eller «visa ved ankomst».

Ytterligere anbefaler vi å tegne en god reiseforsikring før avreise.

REISEN TIL
ZANZIBAR

 

Zanzibar er den perfekte bounty-destinasjonen for deg som ønsker å kombinere hvite sandstrender med kultur og vannsport. Du kommer deg enkelt til Zanzibar via 1 mellomlanding og med flyselskaper som Turkish Airlines, KLM, Qatar Airways og mange flere.

KONTAKT MAKAI TRAVELS

Hvis du har spørsmål angående din reise eller du ikke finner det du leter etter, så er vi alltid klar til å hjelpe deg. Hver eneste dag - hele året.

Send beskjed
TELEFON (KL. 10-22)

+47 23 96 51 71

EMAIL

hello@makaitravels.no

Motta tilbud