Alila Hinu Bay 5

Oman / Arabia

BÆREKRAFTIG OG MODERNE STRANDRESORT I DET UBERØRTE SØR-OMAN

 

Langs en vakker og uberørt strand på Omans sørvestkyst, bare et steinkast fra Det indiske hav, finner du det fantastiske Alila Hinu Bay. Et av de nyeste tilskuddene i Oman. Dette stedet hever standarden for tropiske oaser. Et imponerende strandresort som utstråler forfining, energi og livsglede, kombinert med ikoniske arabiske designelementer. Alila tilbyr luksus med overdådige livsstilsfasiliteter, førsteklasses gastronomi og en smakebit på den ville sjarmen som det naturskjønne Dhofar-området har å by på.

Alila Hinu Bay omfavner ro, eksklusivitet og luksus, hvor gjestene kan oppleve en uberørt kystlinje, et utrolig spekter av marint liv og naturreservater. Dette strandparadiset på Den arabiske halvøy ligger en times kjøretur fra den historiske Salalah, og godt over tusen kilometer fra hovedstaden Muscat. Nyt det frodige landskapet i Wadi Darbat-dalen, oppdag byene Mirbat eller la deg fortrylle av de unike fossefallene i Wadi Darbat.

Her blir du presentert for moderne stil kombinert med arabisk identitet. Både rommene og villaene på Alila Hinu Bay er en utsøkt blanding av gjennomtenkt design og enestående detaljkvalitet, en signatur for Alila-merket. Velg et rom med utsikt mot lagunen eller gå for en av de store bassengvillaene og opplev sublim luksus.

Opplev Oman på Alila Hinu Bay gjennom dens tradisjoner, kjøkken, miljø, befolkningens røtter og deres daglige ritualer. Å være på ferie handler også om å feire livet og dyrke dine personlige prioriteringer. For Alila er det viktig å gi gjestene et innblikk i destinasjonen de besøker, og her er du ikke i tvil om at du er i Oman.

Spa Alila på Alila Hinu Bay byr på unike og skreddersydde spaopplevelser i en avslappet og moderne atmosfære. En rekke luksuriøse og foryngende spa-behandlinger kombineres med personlige konsultasjoner gitt av intuitive terapeuter. Spa Alila tror sterkt på å kun bruke naturlige produkter til spa-terapier, der alle produkter er håndlaget med rene, naturlige ingredienser.

Når du reiser som familie, er Play Alila et fantastisk sted å sende de minste ned for å leke og få nye venner, samtidig som de engasjeres i ulike innendørs og utendørs aktiviteter inspirert av det lokale området.

De kulinariske opplevelsene er på topp på Alila Hinu Bay, og på restauranten Seasalt hyller Alila arven fra fiskerlandsbyen Mirbat. Seasalt tilbyr en kystnær spiseopplevelse med de ferskeste fisk og skalldyr, kunstferdig tilberedt med krydderier og smaker fra Sørøst-Asia.

The Orchard er en feiring av en av de gamle handelsrutene som definerte verden og stammer fra det som nå er kjent som Omans Dhofar-region. Denne restauranten tar deg med på en historisk reise med nøye utvalgte og tilberedte retter som trekker inspirasjon fra røkelseshandlernes reiser både til lands og til vanns, med høydepunkter fra Oman gjennom Den arabiske halvøyen og helt til Middelhavet.

Alila’s Lobby Lounge byr på et utvalg av lette snacks og mellomøstlige delikatesser, mens du slapper av med fantastisk utsikt over Det arabiske hav.

Wendie

WENDIE PEDERSEN
CO-FOUNDER & TRAVEL DESIGNER

Personlig veiledning

Alila Hinu Bay venter på deg! Let's make it happen!

Telefon (kl. 10-22)

+47 23 96 51 71

Motta tilbud

De mest populære fasiliteter

112 Rom | 3 Restauranter

Parvenligt

Privat pool

Bæredygtigt fokus

Familievenlig

Gourmet

Børneklub

Uspoleret område

Vi anbefaler

Wellness yoga

Highlights (8)

  • Uspolert oase i den sørlige delen av Oman
  • Moderne rom og villaer med arabiske designelementer
  • Bærekraftig resort med fokus på ultimativ kvalitet
  • Spektakulære poolvillaer og havvendte rom
  • Kulinariske opplevelser i særklasse
  • Mulighet for skreddersydde Oman-opplevelser
  • Idyllisk beliggenhet
  • En av Oman's beste spaopplevelser
Se mer Se mindre

RESORTET PASSER TIL

Alila Hinu Bay er et fantastisk hotell for både par og familier som ønsker en unik og annerledes ferieopplevelse.
Her kombineres spektakulær kvalitet med personlig service og et innblikk i Oman som destinasjon.
Med en kids club som de minste vil elske, kan de voksne slappe av med utrolige spabehandlinger.
Romantiske par vil nyte spaserturer langs den vakre stranden, slappe av ved det herlige bassengområdet og nyte gourmetmaten.

Priser og info

Meal Plans

MEAL PLANS

Frokost er inkludert som standard, men det meste av året tilbys en gratis oppgradering til halvpensjon, mens det også er mulighet for å velge helpensjon.

Transfer

TRANSFER TIL/FRA ALILA ALILA HINU BAY

Privat transport mellom Salalah lufthavn (SLL) og Alila Hinu Bay tar omtrent 70 minutter hver vei.

MAKAI TRAVELS REALISERER DITT
EVENTYR TIL ALILA HINU BAY

Alila Hinu Bay imponerte meg med sin spektakulære og idylliske beliggenhet, langt borte fra folksamlingene og støyen. Her er fokus på spa, velvære, kulinariske opplevelser og personlig service – og resortet er nøye utformet med et spesielt blikk for detaljer.

Det å våkne opp og umiddelbart forstå hvor i verden man befinner seg er en glede, og Oman stråler igjennom overalt på Alila Hinu Bay. Fra de arabiske designelementene til det melløstlige kjøkkenet.

Uansett om du reiser på en romantisk parferie eller med familien kan jeg anbefale Alila Hinu Bay på det varmeste – hele året!

WENDIE PEDERSEN

CO-FOUNDER & TRAVEL DESIGNER

Send henvendelse

Telefon (Kl. 10-22)

+47 23 96 51 71

TILMELD

NYHETSBREV

Motta inspirasjon, priser, tilbud og andre gode råd direkte på e-post.

FØLG MED PÅ INSTAGRAM

Enestående opplevelser er enda bedre når de deles med andre. Post dine reiseopplevelser med Makai på Instagram @makaitravels med hashtagget #makaitravels

KONTAKT MAKAI TRAVELS

Hvis du har spørsmål angående din reise eller du ikke finner det du leter etter, så er vi alltid klar til å hjelpe deg. Hver eneste dag - hele året.

Send beskjed
TELEFON (KL. 10-22)

+47 23 96 51 71

EMAIL

hello@makaitravels.no