Alila Jabal Akhdar 5

Oman / Arabia

Legendarisk fjellretreat for både par og familier, med kanskje den mest fantastiske utsikten i hele Oman

 

Kjennetegnet ved alle Alila hoteller ligger i blandingen av innovativt design og luksus på unike steder – adskilt av et hittil usett nivå av eksepsjonelt håndverk, personlig gjestfrihet, og skreddersydde opplevelser. Alila, som betyr «Overraskelse» på sanskrit, beskriver treffende den oppfriskende naturen til deres hoteller rundt om i verden, fra Maldivene til Bali og videre til Oman.

Jabal Akhdar, som betyr «Det Grønne Fjellet» på arabisk, er en del av Al Hajar-fjellkjeden, et av Omans mest spektakulære områder. Med en beliggenhet over 2000 meter over havet, gir Alila Jabal Akhdar tilgang til dette storslåtte landskapet av uberørt skjønnhet. Med utsikt over en dramatisk kløft og med utsyn til Al Hajar-fjellene, er Alila Jabal Akhdar perfekt plassert for å utforske regionens kjente, barske landskap. Et tilfluktssted for eventyrlystne, naturelskere og de som søker en pause fra ørkenvarmen nær Muscat. Med et soleklart fokus på bærekraft, er resortet designet for å respektere miljøet og passe harmonisk inn i omgivelsene, noe som bevarer regionens naturlige skjønnhet.

Resortets 86 vakkert innredede suiter og villaer er generøst fordelt rundt om klippetoppen hvor Alila Jabal Akhdar ligger, for å maksimere privatliv og de utrolige panoramautsiktene over fjellenes kløfter. Suitene på dette resortet i Oman er designet i en moderne stil, krydret med autentiske detaljer som hyller Omans rike historie og kultur. Jordfargede toner av tre og stein er aksentuert med tepper og møbler i dristige, men varme nyanser, mens blader fra einerbærtreet, håndmalt på en vegg i hver suite av en lokal kunstner, bringer et element av natur innendørs. En vakker avslutning på disse sjarmerende oasene av komfort og eleganse.

Med syv spa-behandlingsrom, inkludert et dampbad og jacuzzier, er Spa Alila et absolutt must hvis du ønsker å bli skjemt bort fra topp til tå for å gjenvinne en følelse av total velvære. I tillegg til et bredt utvalg av asiatisk-inspirerte behandlinger, er spa-opplevelsen infundert med essensen av destinasjonen. Ta et skritt tilbake i tid når du nyter dampbadet fylt med en tåke av jordnære og rensende oljer, forankret i røkelse og einerbær, som tar deg tilbake til det gamle Oman.

Oppkalt etter einertrærne som vokser i høylandet i Oman, tilfredsstiller Juniper Restaurant alle dine kulinariske ønsker, fra frokost til middag. Mens du nyter utsikten over fjellene, kan du glede deg over en internasjonal meny inspirert av den gyldne æraen av det arabiske kjøkkenet, påvirket av handelsrutene som strakte seg fra Midtøsten til Middelhavsregionen. La der kulinariske team imponere med et rikt utvalg av smaksopplevelser ved bruk av ferske og sesongbaserte lokale råvarer, utformet til gastronomisk perfeksjon.

For en mer avslappet atmosfære, kan du lene deg tilabke i den koselige Rose Lounge, som serverer drikke og lette snacks under den omanske solen. Når solen går ned bak fjellene, blir loungen opplyst og skaper en helt spesiell atmosfære, som setter stemningen for den ultimate avslapping.

Wendie

WENDIE PEDERSEN
CO-FOUNDER & TRAVEL DESIGNER

Personlig veiledning

Vil du også oppleve Alila Jabal Akhdar? Let's make it happen!

Telefon (kl. 10-22)

+47 23 96 51 71

Motta tilbud

De mest populære fasiliteter

86 Rom | 2 Restauranter

Parvenligt

Bæredygtigt fokus

Egen cykler

Familievenlig

Gourmet

Børneklub

Naturoplevelser

Uspoleret område

Wellness yoga

Highlights (8)

  • Et av verdens vakrest beliggende hoteller
  • Unikt og bærekraftig design i Al Hajar fjellene
  • Innbydende infinity pool med utsikt over kløfter og fjell
  • Store kulinariske opplevelser og fremragende service
  • Ideel base for å utforske det ekte og rå Oman
  • Herlig "Play Alila" kids club for de minste
  • Fantastisk utsikt fra alle suiter og villaer
  • En av Oman's beste spaopplevelser
Se mer Se mindre

RESORTET PASSER TIL

 

Alila Jabal Akhdar er perfekt for deg som ønsker å oppleve det ekte Oman.
Her bor du mer enn 2.000 meter over havet, i Al Hajar-fjellene, omgitt av dramatiske utsikter.
Ved første øyekast fremstår Jabal Akhdar utelukkende som et hotell for par, men det er så mye mer enn det.
Her finner du fantastiske restauranter og luksuriøse suiter, men også en herlig barneklubb og muligheter for aktiviteter i de imponerende fjellene.
Og nettopp det er noe av det som gjør Alila Jabal Akhdar til noe helt spesielt.

Priser og info

Meal Plans

MEAL PLANS

Frokost er inkludert som standard, men det er også mulighet for å oppgradere til både halvpensjon og helpensjon.

Transfer

TRANSFER TIL/FRA ALILA ALILA JABAL AKHDAR

Privat transport mellom Muscat Lufthavn (MCT) og Alila Jabal Akhdar tar omtrent 2 timer og 30 minutter hver vei.

MAKAI TRAVELS REALISERER DITT
EVENTYR TIL ALILA JABAL AKHDAR

Jeg har reist i mer enn 80 land over hele verden og besøkt noen av verdens beste og mest unike hoteller, men sjelden har jeg sett noe som ligner det jeg fant på Alila Jabal Akhdar.

En beliggenhet på 2 kilometers høyde med de mest utrolige utsiktene over Al Hajar-fjellene. Enten du ligger i sengen, flyter rundt i det store infinity-bassenget eller spiser et gourmetmåltid til synet av den pastellfargede himmelen og de rå fjellene, vil du utvilsomt bli imponert.

Alila er en av mine favoritter når det kommer til hotellkjeder, og de har virkelig også imponert her i Oman, med fullt fokus på bærekraftighet. Dette gjennomsyres blant annet i hotellets design, som fremstår som en integrert del av landskapet.

WENDIE PEDERSEN

CO-FOUNDER & TRAVEL DESIGNER

Send henvendelse

Telefon (Kl. 10-22)

+47 23 96 51 71

TILMELD

NYHETSBREV

Motta inspirasjon, priser, tilbud og andre gode råd direkte på e-post.

FØLG MED PÅ INSTAGRAM

Enestående opplevelser er enda bedre når de deles med andre. Post dine reiseopplevelser med Makai på Instagram @makaitravels med hashtagget #makaitravels

KONTAKT MAKAI TRAVELS

Hvis du har spørsmål angående din reise eller du ikke finner det du leter etter, så er vi alltid klar til å hjelpe deg. Hver eneste dag - hele året.

Send beskjed
TELEFON (KL. 10-22)

+47 23 96 51 71

EMAIL

hello@makaitravels.no