Alila Kothaifaru 5.5

Maldivene / Det Indiske Hav

BÆREKRAFTIG LUKSUS, WELLNESS-PARADIS OG BASSENG-VILLAER PÅ EN NATURLIG MALDIVISK ØY I RAA ATOLL – VELKOMMEN TIL DET SUBLIME ALILA KOTHAIFARU

 

Alila Kothaifaru er et moderne men elegant resort, beliggende på en vakker privat øy i den nordligste delen av Raa Atoll. Du kommer hit via en malerisk 45-minutters tur med sjøfly fra Malé. Frodig vegetasjon, turkisblå laguner og et rikt marineliv setter scenen for et avslappende opphold på dette luksusresortet på Maldivene. Resortet er designet med fokus på selv de minste detaljer, og på en slik måte at villaene gir gjestene en dyp forbindelse til naturen og det autentiske Maldivene – forkledd i minimalistisk eleganse.

Resortets 44 strandvillaer og 36 villaer over vannet har alle et privat basseng for den ultimate luksusfølelsen. Disse romslige villaene er nøye plassert for å sikre privatliv og komfort i en dempet, sofistikert stil. Omringet av et imponerende husrev, byr Alila Kothaifaru Maldivene på fredfullhet i kombinasjon med unike eventyr i Raa Atollen. Denne atollen er vert for noen av naturens mest spektakulære underverker, og på Alila har dere derfor det perfekte utgangspunktet for å oppleve det beste. Nyt spektakulære soloppganger eller solnedganger.

Tilbring tid i vannet i selskap med sertifiserte marinbiologer, mens du utforsker rikdommen under havets overflate – fra dykking med store skapninger til snorkling med havskilpadder og mantaer. Når solen begynner å dale ned over Det indiske hav, så begi deg ut på et solnedgangscruise og nyt cocktails i skumringen, til lyden og synet av lekne delfiner.

RASMUS KIRKETERP
CO-FOUNDER & TRAVEL DESIGNER

Personlig veiledning

Er du også begeistret for Alila Kothaifaru som det vi er? Let's make it happen!

Telefon (kl. 10-22)

+47 23 96 51 71

Motta tilbud

De mest populære fasiliteter

80 Rom | 4 Restauranter

Børnevenligt

Dykkervenligt

Butlerservice

Parvenligt

Privat pool

All inklusive

Bæredygtigt fokus

Familievenlig

Husrev

Børneklub

Snorkling

Vandfly transfer

Wellness yoga

Highlights (10)

  • Sublim oase med formidabel vegetasjon
  • Et av Maldivernes mest bærekraftige resorts
  • Alle villaer har egen private pool
  • Formidabel beliggenhet i utkanten av Raa Atoll
  • Ideelt resort til både par og familier
  • Maldivisk resort med nordisk/japansk design
  • 40-minutter naturskjønn transfer med sjøfly
  • Ekstraordinære kulinariske opplevelser
  • Aktiviteter som bl.a. padel og petanque
  • En av de beste spasentre i Maldivene
Se mer Se mindre

RESORTET PASSER TIL

 

Alila Kothaifaru er på mange måter det perfekte maldiviske resort. En fantastisk vakker øy spekket med frodig vegetasjon og innbydende bassengvillaer. Her er aktiviteter som padel, petanque og vannsport, mens de avslapningsfokuserte kan nyte en av Maldivenes beste spasentre. Det er også en kids club for de minste, for å sikre at hele familien får en uforglemmelig ferie til Maldivene.
Alila er kjent for sitt fokus på det bærekraftige, og det gjennomsyrer også dette resortet, på absolutt beste vis.

Priser og info

Meal Plans

MEAL PLANS

Frokost er inkludert som standard, men det er også mulighet for å oppgradere til Halvpensjon, Helpensjon og All Inclusive.

Børn

BARN PÅ ALILA KOTHAIFARU

Barn er velkomne, og det finnes blant annet en herlig liten kids club, aktiviteter som petanque og vannsport, og spesielt villaene på stranden er innrettet på en ideell måte for 2 voksne og 2 barn.

Transfer

TRANSFER TIL OG FRA ALILA KOTHAIFARU

Transfer foregår med sjøfly – en tur på ca. 40 minutter fra Malé

MALDIVIA skrEddersyr
DIN REISE TIL ALILA KOTHAIFARU

Alila Kothaifaru er et av mine desiderte favorittresorter i Maldivene. Denne sublime oasen ligger i Raa Atoll, en vidunderlig tur med sjøfly fra Malé.

Vegetasjonen på øya er en av de vakreste jeg har sett i Maldivene, og Alila har gjort sitt ytterste for å integrere både villaer, spa, restauranter på en helt unike måte som smelter nydelig sammen med naturen. Her er helt fantastiske sandstrender, en stor turkisblå lagune, og så kommer vi selvfølgelig ikke utenom de formidable pool villaene, hvor vi spesielt er begeistret for strandvillaenes størrelse og privatliv, i tillegg til den utrolige utsikten og beliggenheten til villaene over vannet.

Et på alle måter komplett resort, som krydres med store kulinariske opplevelser, himmelsk service og et av de lekreste bassengområder i Maldivene.

RASMUS KIRKETERP

CO-FOUNDER & TRAVEL DESIGNER

Send henvendelse

Telefon (Kl. 10-22)

+47 23 96 51 71

TILMELD

NYHETSBREV

Motta inspirasjon, priser, tilbud og andre gode råd direkte på e-post.

FØLG MED PÅ INSTAGRAM

Enestående opplevelser er enda bedre når de deles med andre. Post dine reiseopplevelser med Makai på Instagram @makaitravels med hashtagget #makaitravels

KONTAKT MAKAI TRAVELS

Hvis du har spørsmål angående din reise eller du ikke finner det du leter etter, så er vi alltid klar til å hjelpe deg. Hver eneste dag - hele året.

Send beskjed
TELEFON (KL. 10-22)

+47 23 96 51 71

EMAIL

hello@makaitravels.no