Cap Juluca, A Belmond Hotel 5.5

/

CAP JULUCA, ET BELMOND-HOTELL, PÅ HIMMELSKE ANGUILLA, ER INNBEGREPET AV ULTIMATIV LUKSUS OG KARIBISK ELEGANSE. GLED DEG TIL VERDENS BESTE SANDSTRENDER, KULINARISKE EVENTYR OG SUBLIM KVALITET FRA A TIL Å.

 

Gjør dine drømmer til virkelighet på Cap Juluca, A Belmond Hotel, hvor de funklende vannene ved Maundays Bay møter Anguillas uberørte hvite sandstrender. Gjemt bort i dette tropiske paradiset kombinerer dette luksusresortet perfekt middelhavs-estetikk med karibisk eleganse. Her føles hver soloppgang som starten på den perfekte dagen, og hver solnedgang som verdens beste.

På Cap Juluca er hvert øyeblik gjennomsyret av enestående luksus. Du ønskes velkommen i suiter og villaer designet med øye for komfort og stil, hvor du får deg en kongelig opplevelse. Måltidene blir en uforglemmelig reise, med gourmetretter skapt av verdensklasse kokker, inspirert både av øyens overflod og globale smaksopplevelser. Resortet er hjemsted for UCHU, Pimms og Cip’s by Cipriani – som alle tilbyr gastronomi av høyeste kvalitet. Uansett om du har lyst på en avslappet brunch ved stranden eller en sofistikert middag ved stearinlys ved bukten, lover de kulinariske opplevelsene her å pirre diverse smaksløker.

Utover forkjælelse tilbyr resortet et bredt spekter av aktiviteter. Dykk ned i vannsport som paddleboard og kajakk, utforsk øyens livlige korallrev, eller charter en privat yacht for å oppdage Karibiens skjulte skatter. For de som søker ro fremfor spenning, står spaet som et fyrtårn av avslapning, hvor man trekker på Anguillas rike tradisjoner og naturskatter for å forny både kropp og sinn.

Men det som virkelig gjør Cap Juluca enestående, er dets engasjement i å skape personaliserte opplevelser. Hvert medlem av personalet er dedikert til å sørge for at hver gjests ønsker blir oppfylt, fra å arrangere en privat middag under stjernene til å håndplukke den perfekte øy-utflukten.

Anguilla er en av våre favoritter verden over, for her opplever du lokalbefolkningens varme, utrolige lokale restauranter og verdens beste strand.

I hjertet av Karibien står Cap Juluca, et Belmond Hotel, som Anguillas kronjuvel. Gled deg til å dykke ned i ultimativ luksus, fred og uforglemmelige opplevelser som venter i dette øy-paradiset, ut mot verdens kanskje vakreste strand, Maundays Bay.

RASMUS KIRKETERP
CO-FOUNDER & TRAVEL DESIGNER

Personlig veiledning

Vil du også bo på Belmon Cap Juluca? Let's make it happen

Telefon (kl. 10-22)

+47 23 96 51 71

Motta tilbud

De mest populære fasiliteter

108 Rom | 4 Restauranter

Børnevenligt

Dykkervenligt

Butlerservice

Parvenligt

Privat pool

Egen cykler

Fantastisk strand

Gratis vandsport

Børneklub

Uspoleret område

Vi anbefaler

Wellness yoga

Highlights (7)

  • Beliggende ved en av våre absolutt favoritt strenderndauys Bay
  • Gourmetrestauranter (UCHU, PIIMS, CIP'S)
  • Et av Karibiens mest eksklusive spa senter
  • Luksuriøs innkvartering- alle med havutsikt
  • Et av Karibien mest ikoniske hoteller
  • Et Belmond hotel er alltid garanti for ultimativ luksus
  • Beach service og private solstoler til hver villa
Se mer Se mindre

RESORTET PASSER TIL

 

Cap Juluca, et Belmond Hotel, kjent for sin luksuriøse og romantiske atmosfære, noe som gjør det til et ideelt sted for par som søker en romantisk flukt. De fantastiske restaurantene, det høye servicenivået og roen er oppskriften på det perfekte strandresortet. Cap Juluca passer imidlertid også for familier med både små og store barn som ønsker en uforglemmelig ferie i sanden. Cap Julucas beliggenhet ved den evig rolige Maundays Bay betyr at selv de minste trygt kan plaske rundt i det nesten svømmebasseng-lignende, turkisblå havet. Det er også en barneklubb på hotellet, samt flere aktivitetsmuligheter.

VILLAER

De 108 rommene, suitene og villaene på Cap Juluca, A Belmond Hotel, er noen av de vakreste designet i hele Karibien. Alle romtyper vender mot havet. De vakre hvitkalkede bygningene, i marokkansk arkitektur, lyser opp både dag og natt, og innvendig finner man de vakreste blå mosaikk-lignende gulvene og den høyeste formen for detaljer og kvalitet.

DELUXE BEACHFRONT ROOM

70 m2

Nyt privatliv og fred i din egen strand-oase. Disse rommene ligger idyllisk til i den vestlige enden av Maundays Bay. Alle tilbyr romslige terrasser med utsikt over havet.

PREMIUM BEACHFRONT ROOM

73 m2

Avslapning i absolutt komfort. Nyt den luksuriøse kingsize-sengen eller skjem deg bort med en cocktail på din vakre, romslige terrasse. Hver innkvartering tilbyr enten en koselig stue, en privat solterrasse, eller en forhøyet takterrasse.

BEACHFRONT JUNIOR SUITE

102 m2

Beachfront Junior Suites har en komfortabel kingsize-seng eller to overdådige enkeltsenger, ledsaget av en romslig stue og en overdekket terrasse. Noen suiter inkluderer også en solterrasse eller en sekundær takterrasse.

BEACHFRONT ONE BEDROOM PLUNGE POOL CASITA

232 m2

Disse eksepsjonelle Casitas tilbyr romslige oppholdsområder, perfekte for deling med familie eller venner. Hovedsoverommet har en luksuriøs kingsize-seng, mens det andre soverommet er innredet med enkeltsenger.

BEACHFRONT THREE BEDROOM POOL SUITE

334 m2

Denne unike suiten strekker seg over hele øverste etasje av en av de vakre, hvite marokkansk-designete bygningene. Hvert soverom har en luksuriøs og komfortabel kingsize-seng og et marmorbelagt bad, en-suite. Mastersuiten er koblet til hovedoppholdsområdet, mens det andre og tredje soverommet har privat utendørs tilgang. Og hva angår utsikten? Den er rett og slett betagende, spesielt når den nytes fra det private bassenget på terrassen.

JONQUIL SUITE

306 m2

Denne signatursuite feirer det sjeldne på Anguilla. Strekk deg ut i det romslige oppholdsrommet, ta en forfriskende dukkert i den private infinitybassenget eller skjem deg bort med avslapning i jacuzzien.

Priser og info

Meal Plans

MEAL PLANS

Frokost er inkludert som standard. I tillegg er det mulig å oppgradere til halvpensjon og helpensjon.

Barn

BARN PÅ CAP JULUCA

Cap Juluca ønsker barn i alle aldre velkommen.

Transfer

TRANSFER TIL/FRA CAP JULUCA

For å komme til Anguilla og Cap Juluca, A Belmond Hotel, flyr du til St. Maarten (SXM). Deretter inkluderer vi enten en 20-minutters båttur med hurtigbåt eller en flytur på kun 8 minutter til Anguilla. Derfra er det en kort tur med lokal taxi før du står med føttene i sandet, i paradis.

MAKAI TRAVELS skrEddersyr DIN
REISE TIL CAP JULUCA PÅ ANGUILLA

Jeg har besøkt hundrevis av resorts verden over, men ingenting er helt som Cap Juluca, A Belmond Hotel, på min favorittøy, Anguilla.

Her råder et vidunder av ro og luksus. Den marokkansk-inspirerte arkitekturen med de hvitkalkede villaene skaper den perfekte kontrasten til det turkisblå Karibiske Hav.

Fra det øyeblikket jeg trådte inn i suiten og så utsikten over Maundays Bay, måtte jeg klype meg i armen. Å sykle rundt på hotellet og utforske de grønne omgivelsene, samt de mange kulinariske opplevelsene gjør at Cap Juluca er et umulig sted å glemme.

Cap Juluca er mer enn et resort. Det er en opplevelse. Det inviterer deg til å tre inn i et eventyr, hvor du kan finne fornyet energi, feire livet og alle dets herligheter. Her, i dette hjørnet av paradis, finner du ut hva ekte luksus og kvalitet betyr.

RASMUS KIRKETERP

CO-FOUNDER & TRAVEL DESIGNER

Send henvendelse

Telefon (Kl. 10-22)

+47 23 96 51 71

TILMELD

NYHETSBREV

Motta inspirasjon, priser, tilbud og andre gode råd direkte på e-post.

FØLG MED PÅ INSTAGRAM

Enestående opplevelser er enda bedre når de deles med andre. Post dine reiseopplevelser med Makai på Instagram @makaitravels med hashtagget #makaitravels

KONTAKT MAKAI TRAVELS

Hvis du har spørsmål angående din reise eller du ikke finner det du leter etter, så er vi alltid klar til å hjelpe deg. Hver eneste dag - hele året.

Send beskjed
TELEFON (KL. 10-22)

+47 23 96 51 71

EMAIL

hello@makaitravels.no