Finolhu Baa Atoll 5

Maldivene / Det Indiske Hav

ETT AV DE VAKRESTE DESIGNEDE RESORTS I MALDIVERNE, PÅ EN ØY VELSIGNET MED SANDBANKER, FORTREFFELIGE KULINARISKE OPPLEVELSER, FANTASTISKE STRENDER OG ET HAV AV AKTIVITETER.

 

Uforglemmelige, ekstraordinære opplevelser. Finolhu tilbyr akkurat dette. Forestill deg, at du sitter på terrassen i din private villa ved solnedgang, og at en rokke plutselig svømmer forbi. Eller at du snorkler i havet om morgenen og blir møtt av en nysgjerrig skilpadde. På Finolhu bor du på kanten av en meget særpreget verden: havet er verdens største naturlige habitat og her i Baa Atollen – som er et beskyttet UNESCO Biosphere Reserve – utfolder marinelivets sin helt unike magi. Finolhu er et sted å drømme, både på stranden og i vannet.

Finolhu har 125 vakre design villaer, fire restauranter, beach club og café, samt en rekke aktiviteter, som supplerer øyas naturlige skjønnhet. Det her er din personlige “Playground”!

På land kan du ta en avslappende spasertur langs stranden ut langs den ikoniske sandbanken, og nyte en saftig skalldyrs lunsj på legendariske Crab Shack. Ingenting slår kombinasjonen av den lune havbrisen og føttene i sanden.

På land kan du ta en avslappende spasertur langs stranden ut langs den ikoniske sandbanken, og nyte en saftig skalldyrs lunsj på legendariske Crab Shack. Ingenting slår kombinasjonen av den lune havbrisen og føttene i sanden.
For de eventyrlystne, venter vannsport, båtturer og dykkerturer. Hva med en 30-minutters båttur til den berømte Hanifaru Bay, verdens møtested for manta rays?

Du kan også nyte resortets formidable bassengområde, ta en lur i en myk solseng på stranden under svaiende palmer eller bare nyte din luksuriøse villa med panorama-utsikt over lagunen.

Fra lagunens asurblå vann til de turkisblå lgrunne områder langs kysten og det safirblå dyp lengere ute. Fra unik gastronomi til cocktails og lounge beats. Det er sikkert å si, at Finolhu er et himmelsk resort, som kun kan roses helt opp i skyene.

Wendie Pedersen - The Makai Travel Group

Wendie Pedersen
CO-FOUNDER & TRAVEL DESIGNER

Personlig veiledning

Har du behov for hjelp til å finne den helt riktige reisen? Kontakt oss på

Telefon (kl. 10-22)

+47 23 96 51 71

Motta tilbud

De mest populære fasiliteter

125 Rom | 6 Restauranter

Barnevennlig

Dykking

Butler service

Velegnet til par

Privat basseng

Highlights (13)

 • Beliggenhet i hjertet av Baa Atoll, et UNESCO Biosphere Reserve
 • Øy med en lang vakker sandbanke
 • Et av Maldivenes vakreste designede hoteller (og en del av Design Hotels)
 • En av Maldivenes største turkisblå laguner
 • Himmelsk gastronomi fra 4 restauranter, beach club og café
 • 30 minutter med speedbåt fra manta ray paradiset, Hanifaru Bay
 • Kule vannsportopplevelser med bl.a. Jetski, X-Jet Blade, Sea Bob og SUP
 • Golf Studio, innendørs og utendørs jungle-gym, personlige trenere mm.
 • Finolhu "Beach Bubble" opplevelse, med overnatting og måltider i resortets "Bubble"
 • Fantastisk "All-Inclusive Premium" pakke med "dine around" privilegier
 • Transfer med sjøfly
 • "The Oceaneers Club" (kids club) med alt fra basseng til sklier og legeplass
 • Flytende frokost i ditt private basseng og romantiske strandmiddager
Se mer Se mindre

LIVET PÅ FINOLHU

 

Lekesyke delfiner hopper i horisonten. Djevelrokker svever rundt nær lagunen. På land flyr tennisballer gjennom luften, mens fuglene kvitrer fra palmene på stranden. Nyt utrolige kulinariske opplevelser etterfulgt av iskalde, eksotiske cocktails til lyden av DJ beats. Ta en natt under stjernene i Finolhu’s unike “Beach Bubble”, eller skjem deg bort i spa’et. Uansett hva du finner på, så kommer din Finolhu ferie til å bli magisk!

EKSEPTIONELT DESIGNEDE VILLAER

 

Det berømte Muza Lab-designstudio har brukt farger, mønstre og teksturer til å skape et visuelt mesterverk av oppdagelser og glede.

Med spesialfremstillede møbler, nøytrale hvite farger og varme materialer som sisal, tau, leire og tømmer er interiøret ren nytelse og derfra kan det glitrende turkisblå hav foran din villa også beundres. De 125 spektakulære villaene er plassert på stranden og over havet, og er enten med eller uten privat basseng.

Moderne arkitektonisk design blandes harmonisk med rustikke detaljer overalt på resortet, med moderne bygninger, som er utformet med maldiviske detaljer. Det vi spesielt elsker ved villaene er, at selv om de er iøynefallende, så har de samtidig detaljer som naturlig, maldivisk stråtak, som gjør det mulig for deg å forsvinne inn i den naturlige atmosfære.

GUDDOMMELIG GASTRONOMI

 

Resortets 4 restauranter ved stranden byr på et variert utvalg av smaksopplevelser, som tar deg med på en utrolig kulinarisk reise.

Kanusan er resortets fine-dining-restaurant, med en fantastisk asiatisk meny. Arabian Grill presenterer en uforglemmelig reise til Nord-Afrika gjennom bruken av krydderier som kardemomme, spisskummen, muskatnøtt, kanel og gurkemeie, som pirrer sansene.
For eksotiske DJ beats og dans har du Beach Club mens Crab Shack ligger i enden av Finolhu’s himmelske sandbanke.

Finurlige, KOMPLETTe FINOLHU

 

Det er meget få ting, som ikke lar seg gjøre på Finolhu. Her finner du noen av Maldivenes vakreste strender, en gigantisk turkisblå lagune perfekt til svømning og vannsport, flere aktiviteter som tennis, innen- og utendørs gym, utendørs kino og mye mer.

Beliggenheten i Baa Atoll gir deg i sommerperioden mulighet for å se, oppleve og snorkle med majestetiske djevelrokker, og samtidig kan du være heldig å få svømme side om side majestetiske hvalhaiene.

Beliggenheten i Baa Atoll gir deg muligheten i sommerperioden til å se, oppleve og snorkle med majestetiske djevelrokker, samtidig som du også kan være heldig og oppleve de spesielle hvalhaiene.

Maten er fantastisk, drikkevarene av høyeste kvalitet, servicen personlig og nærværende, det er et fantastisk, avslappende spa, og alt er generelt i toppklasse.

RESTAURANTER & BARER

 

6 RESTAURANTER OG 2 BARER

Finolhu Baa Atoll har 6 spisesteder og 2 barer.
Alle er av eksepsjonell kvalitet.

BEACH KITCHEN

 

Det er veldig mulig, at du blir bedt på et gratis show av naturen, mens du nyter morgenbadet ditt, f.eks. når en gruppe delfiner hopper opp av vannet, ute i horisonten. På Beach Kitchen får du plass på første rekke med utsikt over havet, eller like ved siden av bassenget. Beach Kitchen det kulinariske sentrum på Finolhu. Om morgenen, til lunsj og om kvelden tilberedes lokale og internasjonale retter. Her er allverdens retter på menyen, som imøtekommer både smak og preferanser til veganere, vegetarianer og fisk- eller kjøttelskere. Hver kveld serverer kjøkkensjefen og hans team kulinariske spesialiteter fra forskjellige regioner i verden; Asiatisk, maldivisk, italiensk, og mange fler.

KANUSAN

 

Finolhu’s fine dining-restaurant er den prisbelønnede Kanusan. Restauranten ligger på påler omgitt av Indiahavet. Kanusan har et eget sushi-område samt en aperitifbar, og er berømt for sitt klassiske og moderne japanske kjøkken. Har du lyst på en smaksprøve? Hva med Salmon Yuan Yaki? En smakfull rett med grillet laks med puré av daikon, citrusfrukter og parmesan. Kanusan er stemningsfullt innrettet med dempet lys og er et fortryllende sted, hvor det alltid er romantikk i luften.

ARABIAN GRILL

 

Trå inn i Arabian Grill, og la Finolhu’s kokk ta deg med på et kulinarisk eventyr på tvers av Nord-Afrika og Mellom-østen. Her venter deg en sanse fest for ører, nese, øyne og selvfølgelig munn. Når lyden av fersk fisk stekes i bakgrunnen blandes med havets blide brusen, og når de forførende aromaer av eksotiske krydderier som kardemomme, spisskummen, muskatnøtt, kanel og gurkemeie, utfolder en følelse av forventning.

Når mezze-tallerkener med fisk, kjøtt og grønsaker er en fryd for øynene, og når en tajine med lime, aprikoser og valnøtter og kanskje den beste hummus utenfor Tunesia og Marokko gir deg en smaksopplevelse uten sammenligning, så er din kulinariske reise nådd frem til sitt mål – Arabian Grill.

CRAB SHACK

 

Hver dag bør inneholde litt tid til å dagdrømme. Uansett om du tar en 20-minutters avslappende gåtur over sandbanken eller en 5-minutters tur i Finolhu’s tradisjonelle trebåt, vil du oppleve, at du driver inn i din helt egen drømmeverden. Omgitt av vakre materialer i tre og stråtak av palmer oser Crab Shack av rustikk sjarm. Å kunne kikke drømmende ut over lagunen, mens du nyter en mango-papaya-salat, piri-piri-kylling og et glass kjølig rosévin med føttene i sanden, er det som dagdrømmer er laget av!

BEACH CLUB

 

Det er her tingene skjer etter solnedgang. Hvis du ønsker å nyte kvelden på stranden ved å lytte til avslappet musikk og nyte eksotiske cocktails, så er du kommet til rett sted. The Beach Club er resortets hjerte. Den gir Finolhu en særlig karakter, som adskiller det fra andre resorter i Maldivene. Dans barbeint i sanden til de beste DJ beats, eller kikk ut til horisonten fra det øverste dekk, mens du nyter en shisha. Det er her, du finner lykken.

MILK LAB

 

Uansett hvor din vei fører deg på Finolhu, vil du alltid komme forbi Milk Lab. Og det er vanvittig praktisk. En shake etter din tenniskamp. En proteindrikk etter treningen din. En espresso, når du har lyst. Eller bare en juice for å kjøle deg ned på et øyeblikk. Finolhu’s bartender venter på å betjene deg. Her venter lekre kaker og andre herligheter.

BEACH BAR

 

Finolhu’s vakre design fortsetter med å utfolde seg i denne fantastiske Beach Bar’en. Her er det åpent hver dag fra formiddag til ut på natten og hvor det serveres eksotiske cocktails, lekre champagner, sublime vin fra allverdens vinmarker – og alt med et smil.

VILLAER

Det er godt for sjelen å bo ved havet med daglig utsikt til de uendelige blå nyanser. Når dere ser ut over havet, føles det som ren magi. Alle Finolhu’s 125 villaer ligger direkte på stranden, ved lagunen eller på påler over vannet – der 79 av dissse har private pool.. De anerkjente designere fra Muza Lab i London har skapt en fenomenal effekt og har bragt naturens vidunderlige farger inn i villaene på forførende vis.

LAGOON VILLA

145 m2 / Max. 2 voksne og 2 barn / 3 voksne

Når man kikker ut fra denne nydelige Lagune Villa'en, kan utsikten over lagunens rolige vann med uendelige blå nyanser være vanedannende. Med 145 kvadratmeter direkte over vannet kan du fritt legge deg nedpå og slappe av på solstolene på tredekket, hvor trappene tar deg direkte ned i det varme dyp. Nyt en drink, mens du lytter din yndlingsmusikk fra det toppmoderne Marshall-soundsystemet. Livet her er rett og slett nydelig!

BEACH VILLA

205 m2 / Max. 2 voksne og 2 barn / 3 voksne

Den avslappede øy-opplevelse er garantert i Finolhu's vakre Beach Villas. Uten å reise deg fra sengen, kan du kikke ut i din tropiske hage og videre ut til stranden med det turkise hav. Den forsiktige endring av former og nyanser av blå og grønt og den nedgående sols aprikosfargede tone gir letthet og friskhet til denne fine 205 kvadratmeter store villaen. På baksiden er det et romslig baderom med badekar, som omfatter av et utendørs område, hvor du kan se på stjernene, mens du står under dusjen.

PRIVATE POOL VILLA

205 m2 / Max. 2 voksne og 2 barn / 3 voksne

Livets hemmelighet er å ta alt mindre alvorlig og gjenfinne kontakten med naturen. Under ditt opphold i denne Private Pool Villa vil du komme tettere på å oppdage hemmelighetene, mens du går barbeint rundt. Villaen er på 205 kvadratmeter og har skjønne liggestoler i hagen og ved ditt basseng, som du kan nyte i fullt ut. Her vil du føle deg akkurat så fri som havbrisen, når du tar en dusj i baderommet med utendørsområde

OCEAN POOL VILLA

180 m2 / Max. 2 voksne og 2 barn / 3 voksne

I løpet av de første dagene på din ferie vil det bli vanskelig å sitte i denne fantastiske Ocean Pool Villa. Der er så mye å se, å gjøre og... å fotografere. Du vil finne deg selv i å ta en rekke bilder av bassenget og havet, himmelen og de nydelige solnedgangene og de utrolige farger, som innredningsarkitektene fra Muza Lab har brukt til å skape høydepunkter i den 180 kvadratmeter store villa. Dag og natt vil din ferie ved havet glede deg med nye overraskelser. Og gradvis som du fordyper deg i din drømmeferie, vil du endelig oppdage, at det virkelig kun er en hårfin grense mellom himmel og jord.

BEACH POOL VILLA

205 m2 / Max. 2 voksne og 2 barn / 3 voksne

Opplev ekte maldivisk komfort og avslapning i en av Finolhu's eksepsjonelle Beach Pool Villas på stranden. Forestill deg å våkne opp om morgenen og nyte den vakre utsikten over din frodige private hage, og deretter gå rett ut på stranden for å bade i den vakre lagunen. Ligg helt avslappet i ditt egne private basseng, les en bok under palmene, ta en forfriskende dusj i det utendørs baderom. Pool villaen måler 205 kvadratmeter med innendørs og utendørs områder, der den fine sammensetningene av fargene gir denne villaen en letthet og friskhet.

TWO-BEDROOM WATER VILLA WITH POOL

460 m2 / Max. 4 voksne og 4 barn / 6 voksne

Det er som å være på en yacht, som ikke svaier; en uendelig glede. En ferie, som ikke kunne være mer himmelsk. Når du bor i en av disse prisvinnende "Two-Bedroom Water Villa with Pool", får du 460 kvadratmeter med plass til å nyte! Ut over et enormt soldekk omfatter disse villaene også et åtte meter langt basseng, kingsize-seng i de to store soverommene, to luksuriøse bad og en romslig stue.

TWO-BEDROOM BEACH POOL VILLA

530 m2 / Max. 4 voksne og 4 barn / 6 voksne

Har du noen gangdrømt om å bo i en stor villa på en hvit sandstrand? Her kan du gjøre dine drømmen til virkelighet. Med hele 530 kvadratmeter, så er denne villaen perfekt til familier, grupper og venner. Designerne har brukt lekne farger og har skapt en fantastisk atmosfære i den store stuen, de to soverommene, de separate badene . Her får dere også et ti meter langt bassenget. Og akkurat som i en drøm, er alt mulig her - fra en privat barbecue under stjernene til uforglemmelige fester med butlerservice eller bare å nyte en drink på din private strekning av stranden, mens du ser på solnedgangen.

ROCKSTAR TWO-BEDROOM OCEAN POOL VILLA

460 m2 / Max. 4 voksne og 4 barn / 6 voksne

Disse luksusvillaene minner om et sitat fra Oscar Wilde, den litterære rockestjerne: "Man bør gi etter for fristelser, for hvem vet, om de kommer igjen." Finolhu's Rockstar Villa er en av de vakreste i Maldivene. Den ligger i enden av jettyen, så dere får ultimativ privatliv. Det følger med en buggy/golfcart, så du skal aldri bekymre deg om å være til middagen, til tiden. Og som du sikkert allerede har gjettet, er allting litt større her: 460 kvadratmeter med alt fra to romslige soverom, en åtte meter lang infinity-pool, en privat bar, bad med badekar og utendørsdusj og mye, mye mer. Og så er det utsikten - havet så langt øyet rekker. Ideell for familier og venner. Overgi deg til fristelsen og rock din ferie!

Priser og info

Meal Plans

FROKOST (BB)

Frokost er inkludert som standard og inkluderer måltider i Beach Kitchen restaurant.

HALVPENSJON (HB)

Morgenmat er inkludert i Beach Kitchen, mens du til kvelds kan velge mellom Beach Kitchen eller Pizza Counter.

Ønsker du å spise i en av Finolhu’s spesialrestauranter (Kanusan, Arabian Grill, Crab Shack), så får du ved opphold på minimum 5 netter, følgende kreditter:

25 USD per voksen per frokost
50 USD per voksen per middag

ALL-INKLUSIVE (AI)

Frokost, lunsj og middag i Beach Kitchen eller lunsj/middag fra Pizza Counter.
All-Inclusive pakken inkluderer fersk juice og andre alkoholiske og ikke-alkoholiske drikkevarer fra “Standard Beverage List”. 30% avslag på drikkevarer fra “Premium Beverage List”. Én middag i en av Finolhu’s spesialrestauranter, når du bor mer enn 5 netter.

I tillegg er det en kreditt på $25 per voksen per lunsj, og $50 per voksen per middag hvis du ønsker å spise flere ganger fra disse spesialitetsrestaurantene.

Inkluderer også ikke-alkoholiske drikkevarer fra din in-villa mini bar, oppfylt én gang daglig.

ALL-INKLUSIV PREMIUM (AIP)

Frokost i Beach Kitchen restaurant. Dine Around-privilegier til lunsj og middag (på restauranter som er åpne). Dvs:
Lunsj på Beach Kitchen eller Crab Shack. Middag på Beach Kitchen, Kanusan eller Arabian Grill. Pizza fra Pizza Counter mellom 13:00 og 22:00 (en per person, per dag).

I tillegg er det ferske juicer og et hav av valg fra feriestedets «Premium Beverage List». I tillegg er det 40 % rabatt på den eksklusive «Exclusive Beverage Section», og en kreditt på 50 USD på champagne og vin (flaske) fra samme liste.
Alle drinker og snacks fra minibaren i villaen er inkludert (inkluderer også ditt eget vinkjøleskap).

I tillegg inkluderer All-Inclusive Premium måltider som hjemmelagde bakverk, smørbrød, juice og nytraktet kaffe fra Milk Lab.

* À la carte-måltider fra Beach Club, bespisning i villaen og destination dining er ikke inkludert.

Honeymooners

INKLUSJONER FOR BRYLLUPSREISENDE

– Sparkling wine
– Romantic in-villa bath set-up
– Honeymoon cake
– Romantic set menu dinner (either Kanusan or Arabian Grill)

Bryllupsattest datert innen 6 måneder før ankomst må fremvises ved ankomst for å få ovennevnte.

Barn

BARN PÅ FINOLHU

Finolhu Baa Atoll er himmelsk for både voksne og barn.

Her er både en stor og rolig turkis lagune, fantastisk bassengområde, sublim barne-/tenåringsklubb, et hav av aktiviteter, vannsport og mer.

Transfer

TRANSFER TIL/FRA FINOLHU

Når du skal fra Malé til Finolhu Baa Atoll har du to alternativer å velge mellom
Prisen er den samme og bør derfor velges ut fra kriterier som personlige ønsker og når flyet ditt ankommer Maldivene, og ikke minst når du flyr hjem igjen.

Det primære alternativet er transfer med sjøfly, som er en signatur på Maldivene. Det tar ca. 30 minutter. Her kreves det at det internasjonale flyet lander i Malé før kl. 15.00, da sjøflyene kun flyr i dagslys.

Alternativt kan du velge en kombinasjon av 20 minutter med innenriksfly etterfulgt av 20 minutter med speedbåt. Dette alternativet er praktisk hvis ditt internasjonale fly lander etter kl. 15.00 (enten planlagt eller på grunn av forsinkelse). Det kan også være en fordel å velge dette hvis du har en sen hjemreise, så du slipper å vente så lenge i lufthavnen i Malé.

MALDIVIA skrEddersyr
DIN REISE TIL FINOLHU

Jeg elsker Finolhus beliggenhet i hjertet av en vakker lagune i Baa-atollen. Her er du tett på de spektakulære manta-rokkene i Hanifaru-bukten, du kan leke med SEA BOBS og vannscooter, spise på fantastiske restauranter eller bare nyte villaenes formidable design.

Wendie Pedersen

CO-FOUNDER & TRAVEL DESIGNER

Send henvendelse

Telefon (Kl. 10-22)

+47 23 96 51 71

TILMELD

NYHETSBREV

Motta inspirasjon, priser, tilbud og andre gode råd direkte på e-post.

FØLG MED PÅ INSTAGRAM

Enestående opplevelser er enda bedre når de deles med andre. Post dine reiseopplevelser med Makai på Instagram @makaitravels med hashtagget #makaitravels

KONTAKT MAKAI TRAVELS

Hvis du har spørsmål angående din reise eller du ikke finner det du leter etter, så er vi alltid klar til å hjelpe deg. Hver eneste dag - hele året.

Send beskjed
TELEFON (KL. 10-22)

+47 23 96 51 71

EMAIL

hello@makaitravels.no