LUX* Grand Gaube 5

Mauritius / Det Indiske Hav

MAURITIUS’ DESIGNPERLE ER PÅ MANGE MÅTER ET KOMPLETT RESORT, SOM BYR PÅ VAKRE BUKTER, BETAGENDE BASSSENGER, DE LEKRESTE RESTAURANTER OG TOPP SERVICE.

 

LUX* Grand Gaube har blitt et design-mesterverk takket være den berømte interiørdesigneren, Kelly Hoppen. Uansett hvor øyet ser, vil du legge merke til spektakulære detaljer, lyst, åpent og innbydende interiør, samt sublim kvalitet.

Dette tilfluktssted på den nordlige delen av Mauritius, i Grand Gaube, samles rundt en vidunderlig bukt. Herlig havutsikt fra de formidable rommene og suitene. Frodige hager med bougainvillea og banyantrær omslutter et spa, tennis- og padlebaner, to svømmebassenger, treningsstudio og golfbane. Velg mellom to fantastiske strender: karamellfargede bukter av sand som er omkranset av palmer. Den badevannsvarme lagunen er det perfekte stedet å tilbringe en ettermiddag; flyt av gårde på en av hotellets oppblåsbare rosa flamingoer, eller test balansen på et SUP brett.

Dette er et hotell for elskere av god mat og drikke: de 6 restaurantene og 7 barene tar deg med på en gastronomisk reise fra sør-amerikanske smaksopplevelser på INTI (ikke gå glipp av den friske ceviche) til autentisk kreolsk kjøkken på Banyan og et tyrkisk twist på Bodrum Blue. Her råder det stikk motsatte av en upersonlig atmosfære – tvert imot vil personalet hilse på deg ved navn, og du vil bli skjemt bort på den eksepsjonelle LUX*-måten, som bare de kan gjøre det.

Et mesterverk for både par så vel som familier!

WENDIE PEDERSEN
CO-FOUNDER & TRAVEL DESIGNER

Personlig veiledning

Er du også begeistret for LUX* Grand Gaube? Let's make it happen!

Telefon (kl. 10-22)

+47 23 96 51 71

Motta tilbud

De mest populære fasiliteter

186 Rom | 6 Restauranter

Børnevenligt

Parvenligt

All inklusive

Bæredygtigt fokus

Familievenlig

Gourmet

Gratis vandsport

Børneklub

Snorkling

Vi anbefaler

Wellness yoga

Highlights (9)

  • Prisvinnende designhotell av Kelly Hoppen
  • Nydelig beliggenhet på Mauritius' nordkyst
  • 6 restauranter og 7 barer
  • Gratis hjemmelaget iskrem fra "ICI"
  • LUX* Me Spa med fitness og tennis akademi
  • Alle rom, suiter og villaer har havutsikt
  • Spektakulære detaljer overalt på hotellet
  • Resort med fokus på gastronomiske opplevelser
  • Uforglemmelig personlig service
Se mer Se mindre

LIVET PÅ LUX* GRAND GAUBE

 

En banebrytende visjon fra designeren Kelly Hoppen leverer en eklektisk retro-chic livsstil
som er ubesværet sofistikert, men allikevel herlig uformell.
LUX* Grand Gaube er omgitt av bølgende bukter og tropiske hager, en rolig lagune
og er velsignet med to rolige strender og to spektakulære svømmebassenger.
Her får du kulinariske opplevelser for livet, og de serveres med personlig service i verdensklasse.
Vi må heller ikke glemme alle de fantastiske sportsbaner og treningsfasiliteter som byr opp til lek og aktiviteter gjennom hele dagen.
Her kan du gjøre så mye du vil og så lite du bare vil.
En hotellopplevelse du bare ikke må gå glipp av!

RESTAURANTER & BARER

 

6 RESTAURANTER OG 7 BAR

LUX* Grand Gaube har 6 restauranter og 7 barer,
som tar deg med på en kulinarisk opplevelse i særklasse.

THE PALM COURT

 

Nyt ferskbakte delikatesser til frokost eller observer kokkenes matlagningsferdigheter fra diverse live cooking stasjoner til middag. Denne vakre restauranten er en fryd for øyet og dine smakssanser.

BANYAN

 

Banyan ligger i resortets område kun for voksne og tilbyr fantastiske spisekonsepter som Creole Smoke House, BB’s som serverer de lekreste burgerne, Rum Treehouse med 88 forskjellige typer rom og French Kiss Bar, hvor det serveres drinker direkte fra en ikonisk Citroën H.

INTI

 

Nyt den kulturelle blandingen av Peru og Argentina i tre forskjellige rom. En levende «Hot Salsa» åpen grill, resortets «Ceviche, Tiradito & Pisco» bar samt en dedikert konditorstasjon med uendelige søtsaker. En av de beste restaurantene på Mauritius.

BODRUM BLUE

 

En funklende stjerne på Mauritius’ himmel av fremragende restauranter. Bodrum Blue serverer tyrkiske spesialiteter med et tvist, og du kan nyte maten til panoramautsikten over Det indiske hav.

BEACH ROUGE

 

Strandrestaurant og lounge med sublim plassering ut mot bukten. Her råder en avslappet stemning og fengende beats. Resortet har sin egen DJ, som transformerer det til et av de kuleste stedene på LUX* Grand Gaube.

CAFÉ LUX*

 

Er du også glad i en frisk kopp kaffe? Da får du den ikke bedre enn her på Café LUX*, som er det beste stedet å starte dagen eller lette på sulten.

ICI

 

En ferie uten is er som en infinity pool uten vann! LUX* Grand Gaube mener at gjestene fortjener det aller beste, så de har skapt sitt eget ismerke, ICI. Nyt smakskombinasjoner som for eksempel siciliansk pistasj i en ferskbakt vaffel.

VÆRELSER

LUX* Grand Gaube har flere forskjellige romkategorier for å møte ulike behov og drømmer. Men felles for dem alle er at de har en «beach house» stemning, takket være beroligende fargepaletter, et hint av marineblått og pastellfarger. Stemningen er leken, men smart og vil transportere deg akkurat dit du trenger å være: på ferie.

SUPERIOR ROOM

Tregulvene, den solbeskinnede terrasse eller balkongen med utsikt over lagunen, interiørdesignet av Kelly Hoppen og baderommene i retrochic stil, gir Superior-rommene en sublim eleganse.

JUNIOR SUITE

Det er alt å elske ved Junior Suites på LUX* Grand Gaube. Det åpne, lyse og innbydende interiøret, fantastisk beliggenhet nær vannet og de mange funky og vakre detaljene. Her kan du velge mellom en vanlig Junior Suite, Wellness Junior Suite eller Ocean Junior Suite.

LUX* SUITE

Det er ingenting bedre enn å våkne opp i et rom hvor en stråle av sollys strømmer inn gjennom vinduene. Stuen, som er perfekt for å kose seg med en bok, åpner ut til en utendørs terrasse. Det er et walk-in garderoberom, et vakkert romslig badeværelse med badekar og walk-in dusj.

FAMILY SUITE

Denne suiten er ideell for familier som ønsker å bo sammen. Suiten er romslig og perfekt designet av Kelly Hoppen og har to like store baderom, hvorav det ene har et stort badekar og en walk-in dusj, og det andre en regndusj. På den møblerte terrassen kan du nyte solen og slappe av til lyden av fuglesang.

Priser og info

Meal Plan

MEAL PLANS

Frokost er inkludert som standard på LUX* Grand Gaube, men det kan være en fordel å oppgradere til enten halvpensjon, helpensjon eller All Inclusive. Du har også ‘Dine Around’-privilegier og kan velge mellom flere restauranter.

Transfer

TRANSFER TIL/FRA LUX* GRAND GAUBE

Når du reiser til Mauritius og bor på det fantastiske LUX* Grand Gaube, lander du på Mauritius’ internasjonale lufthavn (MRU). Derfra er det bare en times kjøretur med bil til nordkysten, hvor dette designmesterverket venter.

MALDIVIA skrEddersyr
DIN REISE TIL LUX* GRAND GAUBE

Jeg elsker LUX* hotellene, og Grand Gaube er blant mine ultimative favoritter hvis jeg bare fikk velge én siste gang.

Utrolig komplett og perfekt for både par og voksne. De vakre buktene, den rolige lagunen og det store utvalget av aktiviteter – inkludert padel- og tennisbaner – gjør resortet super livlig.

Er du glad i mat og drikke, så får du kulinariske opplevelser for livet her. Virkelig et fremragende design-resort som i prinsippet burde koste mye mer enn det gjør.

WENDIE PEDERSEN

CO-FOUNDER & TRAVEL DESIGNER

Send henvendelse

Telefon (Kl. 10-22)

+47 23 96 51 71

TILMELD

NYHETSBREV

Motta inspirasjon, priser, tilbud og andre gode råd direkte på e-post.

FØLG MED PÅ INSTAGRAM

Enestående opplevelser er enda bedre når de deles med andre. Post dine reiseopplevelser med Makai på Instagram @makaitravels med hashtagget #makaitravels

KONTAKT MAKAI TRAVELS

Hvis du har spørsmål angående din reise eller du ikke finner det du leter etter, så er vi alltid klar til å hjelpe deg. Hver eneste dag - hele året.

Send beskjed
TELEFON (KL. 10-22)

+47 23 96 51 71

EMAIL

hello@makaitravels.no