LUX* Marijani 5

Zanzibar / Det Indiske Hav

EN EKTE PERLE PÅ ZANZIBAR MED DELIKATE DETALJER, HIMMELSK BELIGGENHED OG SKYHØY KVALITET

 

LUX* Marijani på Zanzibar er et ekte paradis som kombinerer det historiske og moderne Zanzibar i perfekt harmoni. Dette hotellet er et klassisk eksempel på et luksushotell, plassert på øyas roligere nordøstkyst, der gjestene får en unik opplevelse med sin fantastiske beliggenhet ved Pwani Mchangani-stranden, arkitektur inspirert av Spice Islands’ rike historie, og en rekke ekstraordinære detaljer som gjennomsyrer kvaliteten og gjør oppholdet uforglemmelig.

Stranden foran LUX* Marijani er et pittoresk underverk med sitt pudderhvite sand og det blågrønne vannet som inviterer til både avslapning og aktiviteter, som yoga ved soloppgang eller svømmeturer i lagunen når tidevannet stiger. Hotellets spa byr på avslappende behandlinger, og de kulinariske opplevelsene på stedet er inspirert av Zanzibars kallenavn, Spice Island, der du kan glede deg til alt fra ferskfanget fisk og sjømat til tropiske frukter og spennende krydderier.

Zanzibar er kjent som Spice Island og var en gang et viktig handelssenter for handelsmenn fra det afrikanske fastlandet, India og den arabiske halvøy. Den unike blandingen av disse kulturene er det som inspirerte den omani-stil arkitekturen her på hotellet. Hvitkalkede vegger, lokalt produserte terrazzofliser, håndskårne treporter som minner om århundregamle dører funnet i hovedstaden Stone Town, buer, dekorerte lykter og mye mer. Hvert designelement forteller historien om håndverkerne bak det, men også Zanzibars komplekse, fascinerende fortid, som lenge har lokket nysgjerrige reisende til.

Selv de kulinariske opplevelsene tas til nye høyder på LUX* Marijani. Fra varm Zanzibar Kahwa-brygg på Café LUX* til lunsj på restauranten The Beach, der kreativiteten får fritt spillerom. Det er så mange fantastiske råvarer på Zanzibar, enten det er tropiske frukter, lokal honning eller ferskfangede fisk og sjømat. Tenk frokost på en sandbanke med tærne i vannet og fantastiske grillmiddager på stranden. Det er ingen bedre måte å oppdage en destinasjon på enn gjennom kjøkkenet.

Fra øyeblikket du ankommer LUX* Marijani, merker du energien: beroligende, betagende. Kanskje er det den salte luften, solens glød eller de frodige tropiske hagene. Gå lange turer i soloppgangen, svøm lengder i det sublime bassenget, dykk ned i det lune Indiske Hav eller praktiser yoga og meditasjon på en sandbanke. På LUX* ME spa kan skjemme deg bort med skreddersydde massasjer, en ansiktsbehandling eller en mani-pedi.

Spice Island er som nevnt en blanding av arabisk, swahili, portugisisk og afrikansk kultur. Og selv om det kan være fristende å bare bli på hotellet så er det mange fantastiske skatter å utforske. Besøk et ikonisk verksted skjult blant århundregamle trær og se hvordan hotellets store tredører ble håndskåret. Besøk en krydderplantasje og lær hvordan krydder dyrkes og høstes. Vandre gjennom de labyrintiske gatene i Stonetown, et UNESCO verdensarvsted, på LUX*-måten. Hopp om bord på en tradisjonell seilende dhow til de langgrunne områder ved Mnemba Island, kjent for sine dykkersteder. Zanzibar er et magisk sted, og du vil snart se hvorfor.

På LUX*-hoteller over hele verden får du magiske opplevelser og er kjent for å by på store og små overraskelser og detaljer. Gled deg til å se en utendørs film på stranden ved Cinema Paradiso, sende et ønske ved ønsketreet (Tree of Wishes) eller finne en av flaskepostene, som inneholder en liten gave til dem som finner den skjulte skatten.

RASMUS KIRKETERP
CO-FOUNDER & TRAVEL DESIGNER

Personlig veiledning

Er du klar til å utforske LUX* Marijani? Let's make it happen!

Telefon (kl. 10-22)

+47 23 96 51 71

Motta tilbud

De mest populære fasiliteter

90 Rom | 2 Restauranter

Dykkervenligt

Parvenligt

All inklusive

Bæredygtigt fokus

Familievenlig

Gourmet

Gratis vandsport

Uspoleret område

Wellness yoga

Highlights (8)

  • Et av Zanzibars beste og smukkeste hoteller
  • Beliggende ved en kritthvit sandstrand (Pwani Mchangani)
  • Fantastisk mat og drikke
  • Skyhøy kvalitet som på ekte LUX* vis
  • LUX* detaljer som Cinema Paradiso og Sandbank Yoga
  • Det prisvinnende LUX* Me spa
  • Moderne interiør med afrikanske designelementer
  • Meal Plans (inkl. All-Inclusive) til meget favorable priser
Se mer Se mindre

RESORTET PASSER TIL

 

LUX* Marijani er et feriested for de som elsker strand, basseng og aktiviteter.
Både par og familier vil sette pris på de moderne fasilitetene og muligheter for aktivieteter og utflukter.
Bassenget er et hit blant både voksne og barn, mens stranden vil imponere selv den mest kresne beach lover!
Perfekt for deg som ønsker et

Priser og info

Meal Plans

MEAL PLANS

Frokost er inkludert som standard, men det er også mulighet for å oppgradere til både Halvpensjon, Fullpensjon og All-Inclusive.

Transfer

TRANSFER TIL/FRA LUX* MARIJANI

Privat transport mellom Zanzibar Lufthavn (ZNZ) og LUX* Marijani tar omtrent 60 minutter hver vei.

MAKAI TRAVELS REALISERER DITT
EVENTYR TIL LUX* MARIJANI

Zanzibar er et fantastisk reisemål som virkelig imponerer med sine nydelige kritthvite sandstrender, turkisblått hav og en rekke spennende aktiviteter som kitesurfing, samt opplevelser som Stonetown.

LUX* Marijani er et fantastisk resort ved en virkelig deilig strand, og Zanzibar har virkelig manglet et resort som dette. Her er fokus på intimitet, kos og høy kvalitet, og det er oppskriften på en uforglemmelig ferie.

Jeg er begeistret for designet (som jeg er på alle LUX* hoteller), samt konseptet med de mange påfunnene (som Tree of Wishes og Message in a Bottle), og selvfølgelig en god film i Cinema Paradiso. Bassenget er himmelsk og byr på utrolige utsikter til Det indiske hav.

RASMUS KIRKETERP

CO-FOUNDER & TRAVEL DESIGNER

Send henvendelse

Telefon (Kl. 10-22)

+47 23 96 51 71

TILMELD

NYHETSBREV

Motta inspirasjon, priser, tilbud og andre gode råd direkte på e-post.

FØLG MED PÅ INSTAGRAM

Enestående opplevelser er enda bedre når de deles med andre. Post dine reiseopplevelser med Makai på Instagram @makaitravels med hashtagget #makaitravels

KONTAKT MAKAI TRAVELS

Hvis du har spørsmål angående din reise eller du ikke finner det du leter etter, så er vi alltid klar til å hjelpe deg. Hver eneste dag - hele året.

Send beskjed
TELEFON (KL. 10-22)

+47 23 96 51 71

EMAIL

hello@makaitravels.no