LUX* South Ari Atoll 5

Maldivene / Det Indiske Hav

DESIGNHOTELL I HVALHAIENES ATOLL FOR AKTIVE FAMILIER OG PAR

 

Det lekre designhotell, LUX* South Ari Atoll ligger på en paradisisk øy i Maldivene, hvor idylliske hvite sandstrender møter turkis hav. Dette luksuriøse femstjerners resort er omgitt av fantastiske laguner hvor du kan nyte vannsport, fra dykking til hoverboarding og jetski. Bruk dagene med å se film under stjernene, skjemme deg bort i LUX* Me spa, slappe av ved to innbydende pools og lær om livet under havet med LUX* egen marinbiolog. Familier vil elske de dedikerte barneklubbene for barn og tenåringer, par og bryllupsreisende kan la seg forføre av private romantiske middager og ekskursjoner, men alle vil elske det fantastiske utvalget av sublime restauranter og barer/lounger der ekstraordrinære gastronomiske opplevelser er i fokus.

LUX* South Ari Atoll ligger på hele øya Dhidhoofinolhu i Maldivenes South Ari atoll. Øya ligger i et spektakulært marine beskyttet område i Det indiske hav, hvor 50 omkringliggende dykkesteder myldrer med alverdens spennende fisk og havskapninger – inkludert manta, havskilpadder, delfiner og de majestetiske hvalhaiene. Den største sjansen du har i  Maldivene til å snorkle med hvalhaier er ved å bo på LUX* South Ari Atoll.

De ultra-chic villaene og stråtaks paviljongene ved stranden er karakteristiske for Maldivene, og de moderne overvannsvillaene har trapper som fører direkte ned i lagunen. De romslige badene har separat badekar og dusj – og noen villaer har bad med planløsning som åpner helt opp både til et inne og uteareal. Beach Pool Villas inkluderer et privat basseng og utendørs boblebad, samt en fantastisk terrasse med direkte adgang til stranden. Romantic Pool Water Villas har en privat solterrasse med evighetsbasseng og spektakulær utsikt over solnedgangen, mens Family Lagoon Pavilions har to separate rom for ekstra plass og privatliv – perfekt for en større familie.

Spill tennis eller brettspill, nyt en iskald cocktail på spektakulære barer, oppdag smakfulle retter fra deilige, autentiske restauranter, eller gå turer langs de hvite sandstrendene som tar deg mot spektakulære solnedganger. LUX* Sør-Ari-atollen er drømmen.

RASMUS KIRKETERP
CO-FOUNDER & TRAVEL DESIGNER

Personlig veiledning

Drømmer du om en reise til LUX* South Ari Atoll? Let's make it happen!

Telefon (kl. 10-22)

+47 23 96 51 71

Motta tilbud

De mest populære fasiliteter

181 Rom | 8 Restauranter

Børnevenligt

Dykkervenligt

Parvenligt

Privat pool

All inklusive

Bæredygtigt fokus

Egen cykler

Familievenlig

Gourmet

Gratis vandsport

Børneklub

Stor ø

Mulighed for djævlerokker

Mulighed for hvalhajer

Snorkling

Surfing

Vandfly transfer

Vi anbefaler

Wellness yoga

Highlights (11)

 • Beliggenhet i South Ari Atoll
 • Maldivenes beste mulighet for snorkling med hvalhai
 • Moderne villaer med lyst og innbydende interiør
 • 8 restauranter og 5 barer av høy kvalitet
 • Dine around privilegier (flere restauranter å velge mellom)
 • Allverdens vannsport inklusiv bl.a. Wind- og Kitesurfing
 • Transfer til og fra øya med sjøfly
 • Hjemmelaget is fra ICI og ferskbrygget kaffe fra Café LUX*
 • Cinema Paradiso (utendørs kino under stjernene)
 • Kids Club og aktiviteter for både barn og tenåringerenagere
 • Yoga, fitness og prisvinnende LUX* Me-spa
Se mer Se mindre

LIVET PÅ LUX*

 

LUX*-brandet har gradvis etablert seg som ett av de beste hotell-kjeder i Det indiske hav. Dere fokus på på detaljer,
komplette opplevelser og ekstraordinære kulinariske opplevelser, skinner igjennom på alle deres hoteller og LUX* South Ari er intet unntak. Hvis du drømmer om å reise til Maldivene men er redd for å bli rastløs – så er LUX* det perfekte valget for deg. Her står opplevelsene i kø!

RESTAURANTER & BARER

 

8 RESTAURANTER OG 5 BARER

LUX* South Ari Atoll har 8 spisesteder samt 5 barer.
I tillegg til ICI (resortets isbar).

MIXE

 

MIXE ligger rett på stranden, under stråtak, og byr på smakfulle retter fra ulike kjøkken rundt om i verden. La føttene synke ned i den kjølige sanden og gaffelen inn i maten for et deilig måltid morgen og kveld. Kokkene disker opp med nystekte pizzaer fra vedfyrte ovner, mens de sydende wokrettene gir en summende atmosfære. På kvelden er det lokale artister som bidrar til den hyggelige stemningen.

SENSES

 

Alt ligger i navnet. Her kommer sansene på overtid. Fersk fisk og grillet sjømat fra havet, marokkanske tagines, karriretter inspirert av Det indiske hav, tropiske cocktailer, iskalde øl… Baren vil holde deg hydrert. Er du sulten? Sett deg ved bassenget til lunsj eller under stjernehimmelen til middag.

ALLEGRIA

 

Gnocchi, hjemmelaget pasta, fersk sjømat fra havet, italiensk pizza. Italiensk mat er virkelig den ultimate komfortmaten. Middagen serveres på den vakre terrassen og rett ved stranden. Og ønsker du et intimt, privat bord, kan dette også ordnes. Kombinasjonen av ingredienser av høy kvalitet og de passjonerte kokkene, gjør at Allegria virkelig blink.

EAST MARKET /

Lukten, lydene og synet overvelder sansene på beste vis. East Market samler de mange kulinariske opplevelsene fra Asia på ett sted. Gå rundt i restauranten i markedsstil, der kokkene serverer spennende retter til frokost og middag, og dykk ned i et av verdens favorittkjøkken. Når det gjelder East Bar over vann, er det akkurat hva en bar på Maldivene bør være: utsikt over hele lagunen, en bar på påler i vannet og forfriskende cocktails.

UMAMI

 

UMAMI er like elegant som det er moderne – den perfekte setting for gastronomiske japanske retter. Ta plass på i den blå bar og se kokkene imponere med både show og gastronomiske ferdigheter. Her kuttes den ferskeste fisken og skalldyrene til sashimi, nigiri og maki. Kobe-biff og australsk lam tilberedes til perfeksjon på robata-grillen, mens en annen kokk fyrer opp teppanyaki. Saké-fans kan glede seg, for det er rundt 30 forskjellige varianter å velge mellom, og det finnes også et utvalg av fin japansk whisky.

BEACH ROUGE

 

Nyt herlig fersk pizza rett fra vedfyrte ovner i den ultimative, avslappede setting, rett på den myke sandstranden – sprø, tynne skiver, toppet med de ferskeste ingrediensene, bakt til perfeksjon. Men gled deg til enda mer. Salater, grillet fisk og skalldyr. Her får du Middelhavet brakt til deg. Og føttene i sanden, øynene på lagunen og brisen i håret. Omgivelsene blir ikke penere!

CAFÉ LUX*

 

Café LUX* har revolusjonert verdenen av hotellkaffe, og LUX*s forpliktelse er fortsatt tydelig: å tilby gjestene den beste barista-kaffen, dag og natt. God kaffe begynner med nykvernede bønner, så de brennes i deres egne brennerier, som kan utforskes på den aromatiske turen bak kulissene. Baristaene holder seg oppdatert med alle de nyeste trendene og teknikkene – inkludert Cold Press, Pour Overs og Nitro-kaffe.

VELI BAR

 

Her, i nærheten av det krystallklare svømmebassenget som strekker seg ut mot havet, med en glitrende utsikt over lagunen, kan du ta en pause på Veli Pool Bar og nyte en forfriskende drink mens du lar deg forføre av utsikten over vannet. Det er også deilige snacks til lunsj som grillet hummer, poke bowls, Cæsar-salater og smakfulle desserter.

ICI

 

Innovasjon møter håndverk i LUX* sin ICI isbar, hvor du også kan se hvordan isen lages. Resultatet er nylaget gelato og sorbet – rett foran øynene dine. Litt av et show! Her lages alle slags smaker, som ikke bare endres daglig, men i løpet av dagen.

VILLAER

LUX* South Ari Atoll er preget av sine vakre maldiviske villaer, som på utsiden byr på sjarmerende stråtak, mens det i hjertet av villaene og paviljongene er moderne, lyst og betagende interiør som smelter perfekt sammen med omgivelsene. Velg mellom villa på stranden eller på påler over lagunen.

BEACH PAVILION

Maks 2 voksne + 1 tennåringer/barn

Beach Pavilion ligger helt nær vannet, med flott utsikt direkte fra soverommet og terrassen. Disse paviljongene er også tilgjengelige som "connecting" (To-roms Family Beach Pavilion).

BEACH VILLA

Maks 3 voksne eller 2 voksne + 2 tennåringer/barn

LUX*'s Beach Villa er fantastisk, romslig og har en nydelig beliggenhet. Her er du omgitt av svaiende palmer, det turkise havet venter ute foran terrassen, og interiøret smelter perfekt inn i omgivelsene.

WATER VILLA

Maks 3 voksne eller 2 voksne + 2 tennåringer/barn

Moderne villaer på påler over lagunen, hvor sengen vender mot havet, slik at du kan våkne opp til den mest fantastiske utsikt du kan forestille deg. Her har du Det Indiske hav som svømmebasseng.

BEACH POOL VILLA

Maks 3 voksne eller 2 voksne + 2 tennåringer/barn

En bungalow på stranden. Det vakreste private bassenget. Fasiliteter som er perfekt tilpasset dere som ønsker å slappe av innimellom alle aktivitetene. Det mest drømmende innendørs og utendørs badet. Denne villaen er fantastisk!

TWO-BEDROOM FAMILY BEACH PAVILION

Maks 4 voksne + 2 tennåringer/barneller 2 voksne + 4 tennåringer/barn

Hvis du drømmer om å bo i en elegant strandhytte på en tropisk øy med alle hjemmets bekvemmeligheter, så er det her du bør bo. De to tilstøtende bungalowene passer for familier som verdsetter ekstra plass og privatliv.

ROMANTIC POOL WATER VILLA

Maks 2 voksne + 1 tennåringer/barn

110 kvadratmeter ren romantikk? Det høres fantastisk ut. Denne vannvillaen har eget privat basseng, en terrasse for soling, en hengende daybed, trapp til lagunen og alle fasiliteter man kan tenke seg. Til og med nedtrekkbar projektor foran sengen, for sene kveldsfilmer, til lyden av Det indiske hav i bakgrunnen?

TWO-BEDROOM FAMILY LAGOON PAVILION

Maks 4 voksne + 2 tennåringer/barn eller 2 voksne + 4 tennåringer/barn

Gjør Family Lagoon Pavilionen til ditt tropiske strandhjem. Faktisk kunne du ikke vært nærmere stranden selv om du prøvde. Dette gjør det til et godt valg for familier som ikke ønsker noe annet enn å bygge sandslott eller utforske øya. Denne villaen er én enhet med én inngang som fører til to separate innganger. Luksus i toppklasse!

TEMPTATION POOL WATER VILLA

Maks 2 voksne + 1 tennåringer/barn

Romantiske par - Si allo til de 3 Temptation Pool Water Villas designet nettopp for dere. Ta på badekåpene og nyt dagene (og nettene) i de mest forstryllende omgivelser i Maldivene. Den vanskeligste avgjørelsen du kommer til å ta, er om du vil hoppe i det 14 meter lange private evighetsbassenget, boblebadet eller den turkise lagunen? Bra du kan få alt her.

LUX* VILLA

Maks 2 voksne eller 2 voksne + 2 tennåringer/barn

Denne villaen har sin egen butler, privat barnevakt, sykler og mye mer. Villaen ligger på tuppen av bryggen, noe som betyr uhindret panoramautsikt, tilbaketrukket avslapning og beliggenhet på første rad med utsikt over solnedgangen fra ditt eget evighetsbasseng. Stråtak, hvitkalket treverk, glasspaneler fra gulv til tak og glassgulv skaper et stilig paradis ved sjøen. Det runde badekaret på det romslige badet er et must å prøve.

Priser og info

Meal Plans

MEAL PLANS

Froksot er inkludert som standard, men det er både mulighet for å oppgradere til Halvpensjon, Helpensjon og All-Inclusive.

Honeymooners

INKLUSJONER FOR BRYLLUPSREISENDE

– One fruit platter and one bottle of sparkling wine
– One free couple massage per stay: 30 minutes per couple per stay (to be taken at the Spa between 10 AM and 12 PM
– One honeymoon cake and bed decoration
– During the stay (per room per stay): Capture each moment in paradise with «Photo Fanatics» (one printed A5 photo offered)

Bryllupscertifikat dateret innenfor 12 måneder før ankomst skal kunne fremvises ved ankomst for å kunne få ovenstående.

Barn

BARN PÅ LUX* SOUTH ARI ATOLL

LUX* South Ari Atoll er et himmelsk resort for barn, takket være de barnevennlige, lange hvite sandstrendene, den turkise rolige lagunen og god plass å boltre seg på. Det er en god Kids Club på øya, samt mange aktiviteter for tenåringer.
Det er mange restauranter som passer selv de minste smaksløkene, og barn i alle aldre er velkomne.

Transfer

TRANSFER TIL/FRA LUX* SOUTH ARI ATOLL

Sjøfly-transfer og Domestic transfer (innenriksfly + speedbåt) er begge inkludert.
Dere kan derfor velge den løsning dere helst ønsker.

MALDIVIA skrEddersyr
DIN REISE TIL LUX* SOUTH ARI ATOLL

LUX* South Ari Atoll er et fantastisk feristed for både familier og par som ønsker en større øy spekket med aktiviteter, mange restauranter og barer, kulinariske opplevelser av høy kvalitet, flotte og moderne villaer og muligheten til å snorkle med hvalhaier.

LUX*s oppmerksomhet på detaljer er fenomenal. Her kan du bl.a. ringe hjem til dine kjære hjem fra hotellets ikoniske postkasse-rød telefonboks. Eller bli med på skattejakt hver uke. Dette er bare få eksempler på noen av de mange unike muligheter!

RASMUS KIRKETERP

CO-FOUNDER & TRAVEL DESIGNER

Send henvendelse

Telefon (Kl. 10-22)

+47 23 96 51 71

TILMELD

NYHETSBREV

Motta inspirasjon, priser, tilbud og andre gode råd direkte på e-post.

FØLG MED PÅ INSTAGRAM

Enestående opplevelser er enda bedre når de deles med andre. Post dine reiseopplevelser med Makai på Instagram @makaitravels med hashtagget #makaitravels

KONTAKT MAKAI TRAVELS

Hvis du har spørsmål angående din reise eller du ikke finner det du leter etter, så er vi alltid klar til å hjelpe deg. Hver eneste dag - hele året.

Send beskjed
TELEFON (KL. 10-22)

+47 23 96 51 71

EMAIL

hello@makaitravels.no