Outrigger Maafushivaru 5

Maldivene / Det Indiske Hav

En perle i Maldivenes South Ari Atoll, omkranset av turkisblå laguner og velsignet med et formidabelt husrev samt muligheten til å snorkle med hvalhaier.

 

South Ari Atoll har lenge vært kjent for å være en av de vakreste og mest komplette atoller i Maldivene. Her finner du spektakulære forhold for snorkling og dykking husrev, store turkisblå laguner og eventyrlig marineliv under havoverflaten, som inkluderer hvalhaier, manta rays, stingrays, eagle rays, havskilpadder og allverdens (ufarlige) haier. Med andre ord kan du oppleve alle de mest fascinerende skapninger i én og samme atoll.

En av de vakreste øyene er Maafushivaru, der resortet Outrigger Maafushivaru ligger. Denne lille juvelen er perfekt for voksne par som søker en romantisk ferie med eventyrlig snorkling og dykking, enestående kulinariske opplevelser og moderne villaer, med eller uten basseng.

Enten du bor i det kritthvite sandet eller over den turkisblå lagunen, venter de vakreste omgivelsene fra soloppgang til solnedgang. Se for deg at du padler bortover i det krystallklare vannet, utforsker resortets private øy, Lonobu, i en kajakk, nyter late dager ved bassenget, eller ta en spasertur langs pittoreske sandstrender.

Det helt unike med Outrigger Maafushivaru er, at du både får en øy med en nydelige tyrkisblå lagune samtidig med at husrevet er i absolutt toppklasse.

RASMUS KIRKETERP
CO-FOUNDER & TRAVEL DESIGNER

Personlig veiledning

Vil du også til Outrigger Maafushivaru? Let's make it happen!

Telefon (kl. 10-22)

+47 23 96 51 71

Motta tilbud

De mest populære fasiliteter

81 Rom | 4 Restauranter

Dykkervenligt

Parvenligt

All inklusive

Bæredygtigt fokus

Gratis vandsport

Husrev

Lille ø

Mulighed for djævlerokker

Mulighed for hvalhajer

Privat pool

Snorkling

Vandfly transfer

Vi anbefaler

Wellness yoga

Highlights (8)

  • Fortryllende beliggenhet i South Ari Atoll
  • Et av Maldivenes beste husrev
  • Moderne villaer på stranden eller over lagunen
  • Idyllisk resort med fantastisk lagune og sublimt husrev
  • Mindre resort perfekt til romantiske par
  • 4 moderne spisesteder - alle inkludert i All-Inclusive
  • 25-minutter naturskjønn transfer med sjøfly
  • Resort med egen privat øy (Lonobu)
Se mer Se mindre

RESORTET PASSER TIL

 

Outrigger Maafushivaru er spesielt ideelt for par som ønsker en mindre øy med flere nydelige restauranter å velge mellom, bassengområde, vannsport og flere andre fasiliteter tilgjengelig. Resortet er også fremragende for familier med større barn der snorkling og dykking er en prioritet. Maafushivaru ligger i South Ari Atoll, som er det beste stedet i Maldivene for å snorkle med hvalhaier.

RESTAURANTER & BARER

 

4 RESTAURANTER, 1 BAR & 1 CAFÉ

Outrigger Maafushivaru har 4 restauranter,
1 bar og 1 café.

CUISINE GALLERY

 

Internasjonal buffetrestaurant med retter fra hele verden, med live matlagingsstasjoner og upåklagelig service. Åpen for både frokost og middag. Cuisine Gallery er Outrigger Maafuhisvaru’s hovedrestaurant.

MOODHU GRILL

 

Moodhu Grill er en av Maafushivaru’s signaturrestauranter. Her sitter du ute på plattformer over havet, slik at du kan nyte stjernene over deg og korallrevet under deg. Klassiske grillretter, inkludert hummer, tigerreker, orientalske kebab tilberedt i Tandoor-ovn.

ART-I-SAN

 

På øyas høyeste punkt, med utsikt over havet, venter denne romantiske spiseopplevelsen, hvor du kan oppleve fine dining i særklasse.

KOTO

 

Japansk fusion er temaet i denne sjarmerende, intime restauranten med utsikt over lagunen. Skjem bort deg selv med sake-cocktails og smak kokkens nøye tilberedte småretter. Koto tilbyr også Teppanyaki.

KOFFEE ‘N CHILL

 

Lenn deg tilbake og slapp av i en hengekøye under palmene eller på en sofa i sanden. Her tilbys et hav av søte godbiter, inkludert hjemmelaget is.

EDGEWATER BAR

 

Spis, drikk, svøm, slapp av. Dette er feriestedets sosiale sentrum. Nyt et rolig øyeblikk ved bassenget med utsikt over lagunen, nipp til en Sundowner-cocktail i baren eller lenn deg tilbake med en god bok og nyt de utrolige omgivelsene.

VILLAER

81 moderne villaer inspirert av Maldivene, som er fordelt på Beach og Water Villas. Velg en vakker strandvilla med stort utendørs område, en stor villa med 2 soverom, eller en av de karakteristiske Water Villas – med eller uten basseng. Villaene er romslige og smart designet for å utnytte plassen på best mulig måte.

OVER WATER VILLA

95 m2 / Maks 3 voksne eller 2 voksne og 1 barn u. 12 år

Villa over vannet, som vender mot soloppgangen eller solnedgangen. Vakkert moderne interiør, lyst bad og fremragende utsikt. Nyt omgivelsene fra terrassen, hvor du også kan gå direkte ned i lagunen.

BEACH VILLA

99 m2 / Maks 3 voksne eller 2 voksne og 1 barn u. 12 år

Nydelig villa på stranden omgitt av frodig vegetasjon, med en beliggenhet helt nær havet. Har et semi-utendørs bad og god plass.

SUNSET OVER WATER VILLA WITH HOT TUB

95 m2 / Maks 3 voksne eller 2 voksne og 1 barn u. 12 år

Villa over vannet vendt mot solnedgangen, som minner mye om resortets Over Water Villa, men med garantert vestvendt villa og eget boblebad på terrassen.

BEACH VILLA WITH PRIVATE POOL

120 m2 / Maks 3 voksne eller 2 voksne og 1 barn u. 12 år

Romslig strandvilla med masse plass både innvendig og utvendig. Generøs størrelse på privat basseng vendt mot stranden.

OVER WATER VILLA WITH PRIVATE POOL

151 m2 / Max. 3 voksne eller 2 voksne og 1 barn u. 12 år

Resortets kronjuvel med åpent layout innvendig og en enorm terrasse med stort privat basseng, som kan nytes hele dagen og natten lang. Gå ned trappene eller hopp direkte ned i lagunen fra terrassen.

SUNSET OVER WATER VILLA WITH PRIVATE POOL

151 m2 / Max. 3 voksne eller 2 voksne og 1 barn u. 12 år

Water Villa m. Basseng som ligger vestvendt mot solnedgangen. Åpent layout innvendig og en stor terrasse med solsenger, utendørs dusj, nydelig privat basseng og uforstyrret utsikt.

TWO BEDROOM BEACH VILLA WITH PRIVATE POOL

184 m2 / Maks 4 voksne eller 2 voksne og 2 børn u. 12 år

Stor duplex villa med 2 soverom og 2 bad, perfekt for familier som ønsker å bo sammen, men med mulighet for privatliv.

Priser og info

Meal Plans

MEAL PLANS

Halvpensjon er inkludert som standard. I perioden 16. april til 23. desember er det et spesialtilbud, hvor du kan betale for «Halvpensjon+» og få en oppgradering til «Dine Around All-Inclusive».

Honeymooners

INKLUSJONER FOR BRYLLUPSREISENDE

– Fruit bowl
– Candlelit dinner with a bottle of sparkling wine

Bryllupssertifikat datert innenfor 6 måneder før ankomst må fremvises ved ankomst for å kunne motta ovennevnte.

Barn

BARN PÅ OUTRIGGER MAAFUSHIVARU

Barn i alle aldre er velkomne på Outrigger Maafushivaru.
Vi anser dog resortet for hovedsakelig å passe for voksne par.

Transfer

TRANSFER TIL/FRA OUTRIGGER MAAFUSHIVARU

Sjøfly-transfer som tar ca. 25 minutter hver vei.

MALDIVIA REALISERER
DIN REISE TIL OUTRIGGER MAAFUSHIVARU

Outrigger Maafushivaru er et fantastisk gjennomført resort i Maldivene. Beliggenheten i den sørlige delen av South Ari Atoll, kjent for å huse hvalhaier året rundt, er helt fantastisk og et stort høydepunkt.
Selv om øya er relativt liten, er det mange fasiliteter, restauranter og et nydelig oceanfront bassengområde. Villaene er moderne, men fortsatt maldiviske, og jeg er spesielt glad i Maafushivaru’s Over Water Villa m. Pool.
Det kanskje viktigste høydepunktet, som er veldig unikt i Maldivene, er at resortet er velsignet med vakre turkise laguner, samtidig som husrevet er fantastisk. Så du får begge deler på en og samme øy.

RASMUS KIRKETERP

CO-FOUNDER & TRAVEL DESIGNER

Send henvendelse

Telefon (Kl. 10-22)

+47 23 96 51 71

TILMELD

NYHETSBREV

Motta inspirasjon, priser, tilbud og andre gode råd direkte på e-post.

FØLG MED PÅ INSTAGRAM

Enestående opplevelser er enda bedre når de deles med andre. Post dine reiseopplevelser med Makai på Instagram @makaitravels med hashtagget #makaitravels

KONTAKT MAKAI TRAVELS

Hvis du har spørsmål angående din reise eller du ikke finner det du leter etter, så er vi alltid klar til å hjelpe deg. Hver eneste dag - hele året.

Send beskjed
TELEFON (KL. 10-22)

+47 23 96 51 71

EMAIL

hello@makaitravels.no