Patina Maldives Fari Islands 5.5

Maldivene / Det Indiske Hav

SUBLIMT DESIGNET PRIVATE ISLAND RESORT I NORTH MALÈ ATOLL MED EMINENTE SPISESTEDER, UNIKT BÆREKRAFTIG FOKUS OG EKSEPSJONELL KVALITET

 

Patina Maldives er et resort, hvor natur og inspirerende arkitektur harmonisk eksisterer side om side. Et retreat for gjester, som søker autentiske opplevelser i ekstraordinære opplevelser.

Dette hotellet kan beskrives veldig enkelt. Bærekraftig luksus med fokus på selv de minste detaljene. Patina og Studio #Mk27, med verdensberømte Marcio Kogan i spissen, har jobbet hardt for å gjøre resortet så miljøvennlig som mulig – uten å gå på kompromiss med kvaliteten. Faktisk tvert imot, for dette er et av verdens førende private island resorts.

Alle villaer er oversized med eget basseng og byr på et vakkert, åpent layout som skaper indoor/outdoor living. Bo rett ut til den kritthvite sanden omsluttet av palmer eller bo over havet med marinelivet som nærmeste nabo.

Rundt på øya finner du spennende, innovative kunstverk fra bl.a. legendariske James Turrell, som bl.a. ”Amarta”, en installasjon fra Skyspaces-serien.

Når du ikke utforsker omgivelsene eller slapper av i din lekre villa, så kan du nyte livet ved en av de herlige bassengene, ta med barna ned i resortets ”Footprints” kids club, besøke Patina’s marinebiolog for å lære mer om livet under havet eller delta i maldiviske cooking classes.

Du kan også spille tennis, dyrke yoga, bli med ut og seile ombord resortets futuristiske space-yacht, surfe, dra på dykkerturer eller noen av de mange andre aktivitetsmulighetene som tilbys. Alt mulig på Patina Maldives.

Setter du pris på uforglemmelige kulinariske opplevelser, så er du kommet til paradis. Patina byr på hele 12 fenomenale Spisesteder som hver tar deg med på nye eventyr.

Tidstypiske teknikker og de friskeste råvarene er grunnlaget for de mange spisemulighetene på Patina Maldives. Roots tilbyr plantebaserte måltider med fokus på næringsrike, økologiske og hjemmedyrkede råvarer. Kōen presenterer et sammarbeid mellom det japanske og nordiske kjøkken. Brasa gleder med rustikke grillede kjøttretter fra Patagonia. Helios høster smaker fra Egeerhavet. Dette er bare noen av de utallige kulinariske høydepunktene du kommer til å oppleve på Patina.

Resortets prisbelønte spa med wellness-filosofien ”Flow” forsterker din forbindelse med naturen.Her skaper terapeutisk dyktighet og vitenskapelige teknologier et avslappende miljø. Behandlingssuitene inkluderer hammam for par og et rom dedikert til Watsu-trening. En flytesone som beroliger kropp og sinn. Saunaer og kalde dusjer gir mulighet for å utnytte de mange fordelene ved kontrast-hydroterapi. Du kan også ta del i trening med høy og lav belastning, aquasykling, yoga, paddleboarding, massasje og mye mer.

Nyt kvelden ved Fari Beach Club med loungebeats, forfriskende drinker og den vidunderlige brisen.

Patina Maldives, Fari Islands er det perfekte retreat, tatt ut av de villeste drømmene – krydret med det lille ekstra for alle sanser.

Rasmus Kirketerp
FOUNDER & TRAVEL DESIGNER

Personlig veiledning

Har du behov for hjelp til å finne den helt riktige reisen? Kontakt oss på

Telefon (kl. 10-22)

+47 23 96 51 71

Motta tilbud

De mest populære fasiliteter

90 Rom | 12 Restauranter

Børnevenligt

Dykkervenligt

Butlerservice

Parvenligt

Privat pool

Bæredygtigt fokus

Egen cykler

Familievenlig

Fantastisk strand

Gourmet

Gratis vandsport

Børneklub

Stor ø

Privat pool

Snorkling

Speedbåd transfer

Surfing

Vi anbefaler

Wellness yoga

Highlights (11)

 • Et av Maldivenes mest high-end luksusresorts
 • Alle villaene er oversized og med store privat basseng
 • Bærekraftig design og fokus på zero-waste og solcelle energi
 • 12 innovative spisesteder med høykvalitets gastronomiske opplevelser
 • "Flow” Spa, en av Maldivenes beste, samt mulighet for Watsu trening
 • ”Footprints” kids club med fokus på barns kreativitet
 • Unike og spektakulære kunstverker av James Turrell
 • Surfing ved noen av de beste spots i Maldivene
 • En øy rik på aktiviteter, med tennis, og alt det nyeste innen vannsport mv.
 • Utendørs kino, enten privat, eller i Fari Marina Village
 • Spektakulært oceanfront bassengområde ved Fari Beach Club
Se mer Se mindre

LIVET PÅ PATINA

 

Du våkner opp og med ett fyller det behagelige sollyset rommet, og kaster et lys på det elegante interiør i din villa, fylt med sofistikerte tre elementer og den mest fortryllende utsikt. Bare fantasien setter grenser for hva dagen kommer til å bringe. Bli med på yoga i soloppgangen etterfulgt av en fantastisk frokost. Gå turer langs de lange flotte sandstrendene, nyt solen på myke solsenger ved bassenget med en herlig cocktail, eller skjem deg bort med en helbredende behandling i spa’en. Når det blir mørkt, begynner de gode melodiene i Fari Beach Klub, mens restaurantene serverer en middag for livet.

GASTRONOMI I SÆRKLASSE

 

En drømmeferie til Maldivene er ikke fullstendig uten god mat og drikke. På Patina er de kulinariske opplevelser ikke bare gode, men eksepsjonelle. Hvert av de 12 stedene å spise, serverer noe helt unikt, og tar deg rundt til mange forskjellige verdenskjøkkener. Fra saftige Sør-Afrikanske kjøttretter på Brasa til japansk-nordisk på KŌEN og greske favoritter på Helios.

Kun de beste retter tilbys på menyen i hver restaurant, for her er kun det ypperste bra nok. I løpet av dagen kan du også nyte lekre snacks fra Fari Beach Club, en formidabel burger fra Go Go Burger eller et scoop hjemmelaget iskrem fra Tuk Tuk Gelato. På Patina går selv de mest kresene gjester glade i seng.

EKSepsjonellARKITEKTUR OG DESIGN

 

Fra de bærekraftige, futuristiske villaene, både til havs og på stranden, til helt unike kunstverk. Patina Maldives, Fari Islands har tatt «gamet» til et helt nytt nivå.

Utforsk øya, og møt ikoniske mesterverk som “Skyspace Amarta”, som er en hyllest til lys, farger og verdensrommet. Nyt villaene, som fullstendig smelter sammen med omgivelsene. Restaurantene, som hver er spesielt designet til kjøkkenet de spesialiserer seg i.

SOFISTIKERT, BÆREkraftig LUKSUS

 

Patina Maldives og Studio MK27’s var helt enige da resortet skulle designes og gjennomtenkes. Det skulle være så miljøvennlig som i det hele tatt er mulig. Overalt på resortet finner du derfor innovative løsninger og materialer, fra utelukkende å bruke FSC-sertifisert tre til et absolutt forbud mot engangsplast.

I tillegg fikk alle 1.600 personer som var med til å bygge samt arkitekter og ingeniører resirkuleringsvannflasker for å sikre, at det helt fra begynnelsen ikke ble brukt plast. Energimessig vil 50% av hotellets strøm komme fra solenergi i 2030. All denne vitenskapelige knowhow blir gitt videre til fremtidige generasjoner: Det gis gratis dykkertimer til barn for å fremme respekten for miljøet, og selve barneklubben er 100 % solcelledrevet.

RESTAURANTER & BARER

 

12 SPISESTEDER OG BARER

Patina Maldives har 12 spisesteder,
inkl. 2 food trucks og en food trailer – samt flere barer.

ROOTS

 

Roots er inspirert av slow food-filosofier, der rene, sesongbestemte ingredienser er i fokus. Roots er på linje med naturen for å levere uforglemmelige retter, som er gode for kropp og sjel og ikke minst planet. En plantebasert matopplevelse med frisk flair og fokus på å være rik på næring, økologiske og hjemmelaget produkter.

FARI BEACH CLUB

 

Fari Beach Club er en dristig omdefinering av underholdning på stranden kombinert med fantastiske matopplevelser. Det er med andre ord en fantastisk strandbar, hvor det er mulig å slappe av til lyden og synet av lounge beats og Det Indiske Hav.

Stedet, hvor gode drikkevarer, god ernæring og god musikk møtes i harmoni.

KÕEN

 

Det japanske kjøkken i Maldivene omdefinert; en harmonisk abstraksjon av ritualer, sanser og idéer, en sofistikert aften venter deg på Kōen – hvor japansk matkunst blandes med skandinavisk fokus på førsteklasses ingredienser og skaper noe av den beste maten i Maldivene.

Her blir du vitne til et godt samarbeid mellom det japanske og nordiske kjøkken.

BRASA

 

Et latinsk spill av ild, røyk og krydderier. Rustikke grillete kjøttretter med opprinnelse i Patagonia i Sør-Amerika.

Brasa er inspirert av et kjøkken, som eksisterer i de fjerntliggende hjørner av Patagonia, og Brasa’s matlaging omfavner temperamentet til matlaging over åpen ild og mat fra av naturen. Fest i en hacienda av gløder, hvor elementære ingredienser smes til spektakulære flammer og smak for å skape en utsøkt middag og frokost i Maldivene, som ikke kan sammenlignes med noe annet du tidligere har opplevd.

WOK SOCIETY

 

En høyenergisk social club med sjelfulle asiatiske kreasjoner og spesial-øl.

Her kan du nyte den hyggelige, gode stemningen fra Hongkong og oppleve visuelt fristende, delikate biter av dim sum, som komplimenteres av forfriskende øl i moderne, uhøytidelige omgivelser – dag og natt.

HELIOS

 

Få næring til dine sanser i det hyggelige egeeiske kjøkken, som byr på familie, varme og munterhet.

En unik fusjon av Maldivene med det utsøkte middelhavskjøkken, er det som har skapt Helios. Her finner du de ferskeste råvarer, som transformeres til smakfulle retter, som du kan nyte til synet av de fineste solnedgangene.

VELI BAR

 

På Veli Bar kan du lene deg tilbake ved det vakreste basseng og nyte lette snacks og forfriskende, ekspertlagde cocktails.

Veli er mer enn bare en bar, det er en oase ved bassenget, hvor du finner en kombinasjon mellom det lekre, enkle om dagen og det uventede i skumringen.

FARINE

 

Farine er et privat rom, der du kan nyte et utvalg av viner og ost av høyeste kvalitet. Dette er for helt spesielle anledninger.

En moderne europeisk bistro, som serverer fersk bakst, italienske antipasti med saftige kjøtt- og ostesorter samt smakfulle hovedretter til de som ønsker noe lett og avslappet.

GO GO BURGER

 

Go Go Burger er skapt til alle som elsker burgere i verdensklasse, servert fra en imponerende food truck.

Innovasjon og ferskhet, alt sammen for at skjemme bort gjesten. Det er ingenting som å sitte med føttene i sanden og nyte smaken av saftige burgere!

TUK TUK GELATO

 

Hva er vel bedre enn å nyte en is i sanden, i Maldivene?

Å skjemme seg bort med Tuk Tuk Gelatos i et utvalg av førsteklasses is, er en selvfølgelighet for enhver foodie. Herlig kremet, naturlig søtt. I denne food trucken er hver dag et eventyr av smaksopplevelser med en konstant skiftende meny.

TUM TUM

 

På tvers av det asiatiske kontinent tilbyr hvert land sin egen versjon av street food. Kjøtt- og grønnsaksfylte bao boller, dampede dumplings, aromatiske supper og smakfulle nudelretter er blant høydepunktene på menyen til Tum Tum.

En perfekt ramme for gjester, som søker en romantisk middag og perfekt for matelskere, som ønsker retter, som innfanger essensen av det asiatiske kjøkken i Maldivene. Matvognen, som ligger ved Fari Marina, er det perfekte stopp midt i en dag med shopping, kunst og kultur.

ARABESQUE

 

Arabesque er en iøynefallende hyllest til et tradisjonell beduintelt og inviterer gjestene på en reise fra Libanon til Nord-India.

Det nedsenkede middagsbordet med hengende lanterner og fargerike gardiner danner stemningen for mezze tallerkener, tandoori-grillet kjøtt og ikoniske gatekjøkkener. Retterne serveres sammen, side om side med smakfulle vannpiper, tyrkisk kaffe, marokkansk te og kreative cocktails. Et utsøkt valg!

VILLAER

Patina Maldives, Fari Islands byr på et eksklusivt utvalg av 90 ultra-luksuriøse, bærekraftige villaer, som fordeler seg over den turkisblå lagune og langs de kritthvite sandstrendene.
Alle villaene har et nydelig åpent layout, hvor nydelige treelementer smelter sammen med Det Indiske Havs glitrende toner.

ONE BEDROOM WATER POOL VILLA

Max 2 voksne og 1 barn / 170 m2

Panoramavinduer fra gulv til tak som kan skyves til siden slik at villaene åpnes helt opp. Her bor du over det turkisblå hav og er i ett med det omkring liggende marineliv. Inne i denne private vannvillaen er soverom, baderom og stuen laget av naturlige materialer, som går i absolutt harmoni med den fantastiske beliggenheten.

ONE BEDROOM BEACH POOL VILLA

Max 2 voksne og 1 barn / 240 m2

Enkelte av disse villaene med et soverom, har utsikt til den hvite sandstranden, og alle er omgitt av frodige, tropiske planter. Disse vakre omgivelsene gir deg både privatliv og ro I villaen og områder rundt, ideelt for reisende, som leter etter en strandvilla i Maldivene med privat basseng. Med gulv til tak-glassvinduer og dører som kan åpnes på hele tre sider skaper den perfekte indoor/outdoor opplevselse.

ONE BEDROOM SUNSET WATER POOL VILLA

Max 2 voksne og 1 barn / 170 m2

Disse luksuriøse vannvillaene på Patina Maldives ligger ut over havet og byr på det ultimate hideaway, der dere kan se den ildrøde sol senke seg i horisonten. Og det kan nytes ute på det private dekket eller innenfra, da de brede glassdører fra gulv til tak kan åpnes, så det ikke er noen hindring for den naturlige skjønnhet, som omslutter dere.

ONE BEDROOM SUNSET BEACH POOL VILLA

Max 2 voksne og 1 barn / 240 m2

Hver av disse villaene med ét soveværelse har en beliggenhet på øya, hvor dere kan nyte den fantastiske solnedgangen. Nyt den fra vannkanten foran villaen, fra din terrasse, ditt private basseng eller fra din havvendte seng. Alle disse private pool villaene er velsignet med utsikt til ditt private basseng og det maldiviske hav i bakgrunnen.

TWO BEDROOM WATER POOL VILLA

Max 4 voksne og 2 barn / 405 m2

En eksepsjonell Water Villa med to soverom venter på deg på Patina Maldives, Fari Islands. Skyv glasset tilbake, og din forbindelse til havet og dens utrolige marineliv åpner seg. Hvert designelement i villaen, både inne og ute på din private terrasse, innfanger essensen av maldivisk luksus.

TWO BEDROOM SUNSET WATER POOL VILLA

Max 4 voksne og 2 barn / 405 m2

Den maldiviske solnedgangs uovervinnelige majestet er fullt ut hedret med den fantastiske, åpne utsikt fra denne guddommelige villaen med to soverom, som ligger påp åler ute i lagunen. Inne i denne familievillaen harmonerer spesielt utvalgt naturmaterialer for at skape en teksturell, sjelfull stil i balanse med livet på øya.

TWO BEDROOM BEACH POOL VILLA

Max 4 voksne og 2 barn / 600 m2

Denne formidable strandvillaen med 2 soverom på Patina Maldives, med masserplass til hele familien, er et paradis med frodig tropisk grøn vegetasjon og utsikt til den hvite sandstrand. Inne er det sjelfulle, naturlige materialer, som speiler landskapet utenfor. For å bringe dem sammen er tre sider av villaen åpne, som sikrer, at forbindelsen mellom deg og naturen alltid er der.

TWO BEDROOM SUNSET BEACH POOL VILLA

Max 4 voksne og 2 barn / 600 m2

Åpne øynene og gå ut i din enorme tropiske hage, hvor du kan se ut over strandens hvite sand og nyte solnedgangen. I disse villaer med to soverom er du skjemt bort med et hav av plass, en fortreffelig beliggenhet og den vakreste form for detaljer, som omkranser deg inne såvel som ute.

THE BEACH HOUSE

Max 6 voksne og 3 barn / 1.800 m2

Patina's luksuriøse Beach House med tre soverom er fordelt på to etasjer og er selve definisjonen av en moderne bolig, som den prisvinnende brasilianske arkitekt, Marcio Kogan, har skapt. Alt sammen i en privat, hyggelig atmosfære, som ligger et stenkast fra alt det som gjør Patina til noe spesielt. En helt utrolig villa-opplevelse!

Priser og info

Meal Plans

HALVPENSION (HB)

Half Board dinner can be availed in Roots, Wok Society and Portico all-day-dining.

Half Board dinner is applicable for a 3-course meal (starter, main, dessert) from the a la carte menus. Premium items in the menus are of additional charge. Should there be a buffet dinner at any of included venues (Portico and Wok Society), no additional cost will be added.

Half Board can be availed during dinner and includes food only. Beverages are chargeable based on consumption.

Dine around credit of USD 123.00 net per adult per day for a la carte dinner at Brasa, Helios, Koen, Fari Beach Club and Farine. Dine around credit is not applicable to In-Villa Dining and Destination Dining.

Half Board may only be enjoyed at the outlets operated by Patina Maldives.

HELPENSION (FB)

Full Board lunches can be availed in Portico and Veli Bar. Full Board dinners can be availed in Roots, Wok Society and Portico.

Full Board is applicable for a 3-course meal for lunch and dinner from the a la carte menus. Premium items in the menus are of additional charge. Should there be a buffet dinner at any of included venues (Portico and Wok Society), no additional cost will be added.

Full Board can be availed during lunch and dinner and includes food only. Beverages are chargeable based on consumption.

Dine around credit of USD 222.00 net per person per day for a la carte at Brasa, Helios, Koen, Fari Beach Club, Farine, and Go Go Burger.

Dine around credit is not applicable to In-Villa Dining and Destination Dining.

Full Board can be availed during lunch and dinner and includes food only. Beverages are chargeable as per consumption.

Full Board may only be enjoyed at the outlets operated by Patina Maldives.

Honeymooners

INKLUSIONER FOR BRYLLUPSREISENDE

One bottle of Champagne or a non-alcoholic option, one honeymoon cake, one flower bath and one bouquet of flowers await the couple in the villa – once during their stay.

Bryllupssertifikat datert innenfor 12 måneder før ankomst skal kunne fremvises for å kunne få ovenstående.

Barn

BARN PÅ PATINA

Patina Maldivene er et ideelt feriested for familier, hvor strendene er kritthvite, lagunener rolig og det er rikelig med vannsport.

Her er fantastiske bassengområder, privat basseng til alle villaer, en kreativ og kul maldivisk barneklubb og aktiviteter på land likeså. Barn kan delta i matlagingskurs, snorkling, lære om viktigheten av korallrevene med sammen med marinbiologen og mye mye mer.

For større familier og generasjonsreiser, passer de store to-roms villaene samt hotellets Beach House og Beach House Collection perfekt.

Transfer

TRANSFER TIL/FRA PATINA

Transfer fra lufthavnen i Malè til og fra Patina Maldives foregår med resortets luksuriøse speedbåt. Turen tar ca. 45 minutter.

Vil du til Patina med sjøfly, kan dette arrangeres med resortets privatfly.

MALDIVIA skrEddersyr
DIN REISE TIL PATINA MALDIVES, FARI ISLANDS

Patina Maldives, Fari Islands er ikke bare ett av de beste resorts i Maldivene, men i Det Indiske Hav. Her får du fantastisk bærekraftig luksus med en avslappende, sofistikert stemning, de lekreste poolvillaer med lekkert interiør, et hav av gourmetrestauranter, nydelige hvite sandstrender og eksepsjonell personlig service.

RASMUS KIRKETERP

CO-FOUNDER & TRAVEL DESIGNER

Send henvendelse

Telefon (Kl. 10-22)

+47 23 96 51 71

TILMELD

NYHETSBREV

Motta inspirasjon, priser, tilbud og andre gode råd direkte på e-post.

FØLG MED PÅ INSTAGRAM

Enestående opplevelser er enda bedre når de deles med andre. Post dine reiseopplevelser med Makai på Instagram @makaitravels med hashtagget #makaitravels

KONTAKT MAKAI TRAVELS

Hvis du har spørsmål angående din reise eller du ikke finner det du leter etter, så er vi alltid klar til å hjelpe deg. Hver eneste dag - hele året.

Send beskjed
TELEFON (KL. 10-22)

+47 23 96 51 71

EMAIL

hello@makaitravels.no