Six Senses Zighy Bay 5.5

Oman / Arabia

OPPLEV DET UBERØRTE HJØRNET AV OMAN PÅ SIX SENSES ZIGHY BAY, HVOR FØRSTEKLASSES LUKSUS OG BASSENG VILLAER MØTER MUSANDAM-HALVØYENS BETAGENDE SKJØNNHET

 

Oppdag paradis på Six Senses Zighy Bay, Oman.

Midt i hjertet av Musandam-halvøya, tett ved de majestetiske Hajar-fjellene og omfavnet av det asurblå vannet, finner du Six Senses Zighy Bay – det ultimate luksusresortet i Oman. Et sted hvor uberørte landskap og luksus i særklasse forenes, lover Zighy Bay et opphold fylt med minneverdige øyeblikk.

Ditt eventyr begynner så snart du setter kursen mot Zighy Bay. Enten du foretrekker en naturskjønn 4×4-tur, en speedbåttur, eller en paraglideropplevelse fra fjellene, vil inngangen til dette luksusresortet i Oman være uforglemmelig. Hver villa, skapt med autentiske omaniske materialer, tilbyr en kombinasjon av tradisjonell sjarm og moderne fasiliteter, som private bassenger og eksklusive vinkjellere.

Gastronomiopplevelsen på Zighy Bay tar deg med på en kulinarisk reise. Fra autentiske omaniske delikatesser til internasjonal gourmetmat, kan du nyte middager under stjernene eller få en uforglemmelig opplevelse i vår klippekantrestaurant. Six Senses Spa tilbyr alt fra tradisjonelle Hammam-behandlinger til soloppgangsyoga med utsikt over den vakre Musandam-bukten.

Bærekraft er en del av Zighy Bays DNA. Utover å være et bærekraftig resort, støtter initiativene også det lokale samfunnet i Oman. Resortets dedikerte team er klar til å ta imot deg, og hver dag skreddersys for å bli den uforglemmelige Oman-ferien du har drømt om, enten det er en romantisk getaway eller en familieferie.

Six Senses Zighy Bay er ikke bare et opphold; det er en opplevelse av Omans ultimate luksus. Bestill din reise til Oman og nyt himmelske Zighy Bay.

RASMUS KIRKETERP
CO-FOUNDER & TRAVEL DESIGNER

Personlig veiledning

Vil du bo på Six Senses Zighy Bay? Let's make it happen!

Telefon (kl. 10-22)

+47 23 96 51 71

Motta tilbud

De mest populære fasiliteter

82 Rom | 4 Restauranter

Børnevenligt

Dykkervenligt

Parvenligt

Privat pool

Bæredygtigt fokus

Egen cykler

Børneklub

Uspoleret område

Vi anbefaler

Wellness yoga

Highlights (8)

  • En skjult perle mellom Hajar-fjellene og det krystallklare hav
  • Luksus møter tradisjon i hjertet av Oman
  • Gastronomiske opplevelser med utsikt til Musandam-halvøyas kyst
  • Dykk ned i velvære i Six Senses' verdensklasse spa
  • Aktiviteter såsom fjellvandring og dykking i Zighy Bay
  • Bærekraftig luksus i harmoni med naturlig skjønnhet
  • Alle villaer på Six Senses Zighy Bay har privat pool
  • Et av de beste resorts i Oman
Se mer Se mindre

RESORTET PASSER TIL

 

Six Senses Zighy Bay i Oman er mer enn bare et luksusresort; det er en skreddersydd opplevelse for enhver type reisende. For de som søker et luksus-spa opphold, tilbyr Zighy Bays spa-fasiliteter og fredelige omgivelser den ultimate avslapningen. Par på romantisk ferie vil finne idylliske omgivelser med private middager under stjernene og solnedgangsseilturer i Musandam-halvøya. Familier som ser etter luksusfamilieferier i Oman, kan nyte et mangfoldig utvalg av aktiviteter, fra barneklubber til vannaktiviteter. Eventyrlystne kan utforske Omans dykkersteder, vandre i Hajar-fjellene, eller oppleve Musandam 4×4 turer. Videre er Six Senses Zighy Bay et ytterst bærekraftig resort i Oman, som kombinerer luksus med planetens velvære. Leter du etter den perfekte kombinasjonen av luksus, eventyr og kultur? Six Senses Zighy Bay venter på å forvandle din drøm til virkelighet.

VILLAER

På Six Senses Zighy Bay kan du forvente en enestående kombinasjon av tradisjonell omanisk sjarm og moderne fasiliteter. Du bor i en lekker bassengvilla, og hver villatype er designet med tanke på privatliv, komfort og luksus. Det er 82 villaer på Six Senses Zighy Bay, noe som bidrar til ekte hygge og atmosfære.

POOL VILLA

82 m2

Dette er den perfekte innkvarteringen for de som søker en intim og privat opplevelse. Hver villa er gjemt bort i resortets frodige landskap og tilbyr egen basseng, tradisjonelle designelementer og moderne fasiliteter.

POOL VILLA BEACHFRONT

82 m2

Som navnet antyder, ligger disse villaene direkte ut mot det glitrende asurblå havet. Gjestene kan nyte den uforstyrrede horisonten, hoppe direkte i bølgene eller slappe av ved den private bassenget.

POOL VILLA SUITE

126 m2

Ideel for familier eller små grupper, disse rummelige suiter byder på separate opholdsområder, generøs pool og en udsigt, der spænder fra det dramatiske bjerglandskab til det glitrende vand.

POOL VILLA SUITE BEACHFRONT

126 m2

Ideell for familier eller små grupper, disse romslige suitene tilbyr separate oppholdsområder, generøs basseng og en utsikt som spenner fra det dramatiske fjellandskapet til det glitrende vannet.

DUPLEX TWO BEDROOM POOL VILLA

161 m2

Denne villa på Six Senses Zighy Bay er innbegrepet av luksus og komfort. Spredt over to nivåer, tilbyr denne villa et overflod av plass, ideell for familier eller vennegrupper. De romslige soverommene har en fantastisk utsikt, mens den åpne stuen inviterer til avslapning. Den private bassenget er perfekt for en forfriskende dukkert, omgitt av en solterrasse hvor man kan nyte Oman-solens varme stråler. Med en harmonisk blanding av tradisjonelle arkitektoniske elementer og moderne bekvemmeligheter, garanterer denne villaen et uforglemmelig opphold.

Priser og info

Meal Plans

MEAL PLANS

Frokost er inkludert som standard. I tillegg er det mulig å oppgradere til halvpensjon og helpensjon.

Barn

BARN PÅ SIX SENSES ZIGHY BAY

På Six Senses Zighy Bay er familiens yngste medlemmer alltid i fokus. Resortet tilbyr en dedikert barneklubb, hvor barna kan delta i morsomme og lærerike aktiviteter, som håndverk, skattejakter, og leker som introducerer dem til den lokale kulturen og naturen.

Ved stranden kan familier nyte vannsport sammen, inkludert snorkling og kajakk, mens barna oppdager den fantastiske undervannsverdenen i Oman. For de eventyrlystne små er det muligheter for fjellvandringer og naturopplevelser, hvor de kan lære om den omkringliggende ørkenen og fjellene.

Transfer

TRANSFER TIL/FRA SIX SENSES ZIGHY BAY

Den enkleste måten å komme til Six Senses Zighy Bay på er ved å fly til Dubai. Deretter starter den vakre reisen gjennom ørkenlandskapet. Du krysser grensen til Oman og fortsetter mot det spektakulære resortet. Her anbefaler vi å velge den spesielle transportmetoden, hvor du kan ta turen fra toppen av fjellet og ned til selve Six Senses via paragliding.

MAKAI skrEddersyr DIN
REISE TIL SIX SENSES ZIGHY BAY

Fra det øyeblikket jeg trådte inn i den betagende verdenen av Six Senses Zighy Bay, ble jeg møtt av en sublim atmosfære. Her, skjult mellom Hajar-fjellene og det endeløse asurblå havet, fant jeg en oase av ro, luksus, og autentisitet.

Utsikten fra min private terrasse, mot det private bassenget, den gyldne sandstranden og det vakre havet, var intet mindre enn fantastisk.

Men det som virkelig gjorde Six Senses Zighy Bay uforglemmelig, var menneskene. Her ble det vist en genuin lidenskap for å gjøre oppholdet mitt magisk.

Hvis du søker en flukt hvor hver dag føles som et eventyr dyppet i luksus og beriket med kulturelle nyanser, så er Six Senses Zighy Bay stedet for deg.

RASMUS KIRKETERP

CO-FOUNDER & TRAVEL DESIGNER

Send henvendelse

Telefon (Kl. 10-22)

+47 23 96 51 71

TILMELD

NYHETSBREV

Motta inspirasjon, priser, tilbud og andre gode råd direkte på e-post.

FØLG MED PÅ INSTAGRAM

Enestående opplevelser er enda bedre når de deles med andre. Post dine reiseopplevelser med Makai på Instagram @makaitravels med hashtagget #makaitravels

KONTAKT MAKAI TRAVELS

Hvis du har spørsmål angående din reise eller du ikke finner det du leter etter, så er vi alltid klar til å hjelpe deg. Hver eneste dag - hele året.

Send beskjed
TELEFON (KL. 10-22)

+47 23 96 51 71

EMAIL

hello@makaitravels.no