The Chedi Muscat 5

Oman / Arabia

OMANS FØRSTE, MODERNE LUKSUSRESORT, HELT NÆR HISTORISKE MUSCAT

 

En vakker beliggenhet på Den arabiske halvøy, omgitt av Al Hajar-fjellkjeden og den safirblå Omanbukten, utgjør den naturskjønne rammen for det legendariske The Chedi Muscat. Da The Chedi Muscat først åpnet sine dører i 2003, ble det Omans første moderne strandhotell og et som umiddelbart skilte seg ut med sin beliggenhet og sitt betagende design inspirert av omansk arkitektur. Tre iøynefallende svømmebassenger, inkludert det 103 meter lange havvendte Long Pool – det lengste på Den arabiske halvøy – en balinesisk spa og opptil seks restauranter og lounger er bare noen av høydepunktene som venter på The Chedi.

Selv mer enn 20 år etter åpningen, fortsetter strandresortet å tiltrekke seg luksusreisende fra hele verden som et av landets mest fantastiske steder å feriere. Vakre hvite bygninger, som er kjennetegnet ved sine buer og kupler, ligger blant symmetrisk designet bassenger og stier som krysser hotellets 21 hektar med spektakulære hager.

Designet av den produktive hotellarkitekten Jean-Michel Gathy, kombinerer hotellet på vakkert vis tradisjonell, omansk arkitektonisk stil sammen med asiatisk-inspirerte elementer som lener seg mot GHM-hotellgruppens asiatiske innflytelse. Landskapsarkitekten Karl Princic designet de zen-fokuserte hagene, og Yasuhiro Koichi sto for designet av hotellets hovedrestaurant.

Gjester som bor i suitene så vel som clubrom har tilgang til Club Lounge, og alle gjester, sammen med besøkende utenfra, kan spise på Beach Restaurant, Arabian Courtyard, ved bassengkanten i cabanas og lobbyloungen, i tillegg til The Restaurant, som serverer hotellets populære fredagsbrunsj. Long Pool Cabana tilbyr japansk-inspirerte småretter, mens Beach Restaurant tilbyr et kreativt sjømat fine dining-konsept. Arabian Courtyard serverer arabiske spesialiteter.

Et foretrukket sted for lokalbefolkningen i Muscat, så vel som naturligvis for deg som bor på hotellet, er den 1.500 kvadratmeter store spaen – en av de største i Muscat – som byr på asiatisk-inspirerte behandlinger basert på de holistiske prinsippene i aromaterapi, Ayurveda og urtemedisin, i senter som omfatter 13 spa-suiter og et avslapningsområde med utsikt til havet. Den like stilfullt designet Health Club har toppmoderne treningsutstyr med to tennisbaner og både yoga- og pilatesklasser.

Når du reiser til Muscat, er det viktig å oppleve så mye av omgivelsene som mulig. Turer inkluderer Muscats imponerende Sultan Qaboos Grand Mosque, berømt for sitt persiske teppe som tok 600 vevere over fire år å fullføre, samt til Mutrah Souq for suvenirer. På lengre utflukter kan du dra til Ras al-Jinz naturreservat og Wadi Shabs naturlige bassenger, eller legge ut på en 4×4 ekspedisjon til Omans høyeste topp, Jebel Shams.

Ønsker du å utforske de vidunderlige ørkenlandskapene, kan du bli med Canvas Club Oman, som arrangerer skreddersydde ørkenopplevelser i Wahiba Sands. For en eller to netter kan du bo blant sanddynene, med ørken så langt øyet kan se, i et beduintelt som en del av en privat glampingopplevelse.
Etter å ha nådd leiren på kamelryggen, og sett solen gå ned over sanddynene, serveres en tradisjonell omansk middag – tilberedt av det lille teamet over et åpent bål – under stjernene, før man trekker seg tilbake til sin seng for natten og står opp tidlig for å se en magisk, arabisk soloppgang.

Wendie

WENDIE PEDERSEN
CO-FOUNDER & TRAVEL DESIGNER

Personlig veiledning

Vil du også oppleve The Chedi Muscat? Let's make it happen!

Telefon (kl. 10-22)

+47 23 96 51 71

Motta tilbud

De mest populære fasiliteter

162 Rom | 6 Restauranter

Dykkervenligt

Parvenligt

Gourmet

Naturoplevelser

Wellness yoga

Highlights (8)

  • Omans originale, moderne strandresort
  • Spektakulær beliggenhet nær hovedstaden, Muscat
  • Omkranset av både hav og Al Hajar-fjellene
  • Det lengste basseng på Den Arabiske Halvøy
  • Sublim service og utsøkte kulinariske opplevelser
  • Vakre tropiske haver spredt over 21 hektar
  • Ideelt til romantiske parferier, en langhelg og i kombinasjon med Maldivene
  • Formidabel base til å utforske Omans severdigheter
Se mer Se mindre

HOTELLET PASSER TIL

 

The Chedi Muscat er nær det perfekte hotellet for par som ønsker en fredelig ferie i luksuriøse omgivelser.
Dette legendariske hotell er definisjonen på hvordan man kombinerer Omans rike kulturarv
med moderne fasiliteter som spektakulære bassenger og vakkert anlagte hager.
Er du glad i gastronomi vil du elske de arabiske spesialiteter og internasjonale delikatesser.
For deg som ønsker å nyte strandlivet eller late dager ved basseng og kombinere med helt unike kulturelle
opplevelser i det historiske Muscat.

Priser og info

Meal Plans

MEAL PLANS

Frokost er inkludert som standard, men det er også mulighet for å oppgradere til halvpensjon.

Transfer

TRANSFER TIL/FRA THE CHEDI MUSCAT

Privat transport mellom Muscat Lufthavn (MCT) og The Chedi Muscat tar omtrent 20 minutter hver vei.

MAKAI TRAVELS REALISERER DITT
EVENTYR TIL THE CHEDI MUSCAT

Hvis du setter pris på autentiske hoteller med høy grad av sjarm, en fredelig beliggenhet og full service samt fantastisk kvalitet, så vil du elske The Chedi Muscat, akkurat som vi gjør.

Det er ingenting som slår å vandre blant hotellets vakre bassenger, betrakte de tropiske hagene og se solen stige opp over Omanbukten mens du selv tar et bad i den. Det er mye å sette pris på her, og vi er spesielt begeistret for at hotellet har klart å bevare autentisiteten i en tid hvor alt skal være så moderne og minimalistisk som mulig.

En fantastisk scene for par som setter pris på romantikk, kvalitet og gastronomi, samt muligheten for unike opplevelser i ørkenen.

WENDIE PEDERSEN

CO-FOUNDER & TRAVEL DESIGNER

Send henvendelse

Telefon (Kl. 10-22)

+47 23 96 51 71

TILMELD

NYHETSBREV

Motta inspirasjon, priser, tilbud og andre gode råd direkte på e-post.

FØLG MED PÅ INSTAGRAM

Enestående opplevelser er enda bedre når de deles med andre. Post dine reiseopplevelser med Makai på Instagram @makaitravels med hashtagget #makaitravels

KONTAKT MAKAI TRAVELS

Hvis du har spørsmål angående din reise eller du ikke finner det du leter etter, så er vi alltid klar til å hjelpe deg. Hver eneste dag - hele året.

Send beskjed
TELEFON (KL. 10-22)

+47 23 96 51 71

EMAIL

hello@makaitravels.no