The Sarojin 5

Thailand / Asia

KHAO LAK’S BESTE HOTELL MED FANTASTISKE SUITER, KULINARISKE OPPLEVELSER OG HIMMELSK STRAND-BELIGGENHET

 

The Sarojin, beliggende ved en vakker 11 kilometer lang sandstrand i Khao Lak, Thailand, er et nydelig boutiquehotell primært for voksne (10+), omgitt av fantastisk natur og med en utmerket beliggenhet for å utforske alt fra Similanøyene, Phang Nga-bukten og fem imponerende nasjonalparker, inkludert Khao Sok.

Her kan du forvente en ekstraordinær servicetilbud, der hver dag byr på nye eventyr. Skjem deg bort med en overdådig à la carte frokost med musserende vin helt til kl. 18, utsøkte private spisemuligheter ved et jungelvannfall eller på den vakre stranden, en foryngende spa-massasje beroliget av lydene fra Andamanhavet, eller en uforglemmelig dagstur med resortets luksuriøse båt, Lady Sarojin, for å nevne noen av høydepunktene som venter.

Resortet har 56 luksuriøse suiter fordelt på fire forskjellige villakategorier: Garden Residence, Pool Residence, Jacuzzi Pool Suite, og 2-Bedroom Pool Residence. Hver suite har en privat beliggenhet fordelt utover de 10 hektar med frodige tropiske hager, alltid bare noen skritt fra det lune vannet. Det delikate design og innredning byr på romslige løsninger, alt sammen i enestående harmoni med naturen. Sublimt, rolig, fredfullt.

For deg som setter pris på utsøkt mat og fine viner, vil The Sarojin imponere. The Edge tilbyr det beste av thailandsk mat, hvor du kan nyte utsikten over Andamanhavet med sand mellom tærne. På Ficus, under det store fikentreet, kan du oppleve en kombinasjon av internasjonal mat og krydrede orientalske smaker. For en virkelig spesiell opplevelse, kan et solnedgangscruise ombord på Lady Sarojin arrangeres, etterfulgt av en middag på stranden eller på en privat ø.

For dykkeentusiaster, er Sarojin et paradis. Similan- og Surinøyene er mindre enn en time unna med båt direkte fra hotellet, mens både Phuket og Khao Sok nasjonalpark er én og en halv time unna. Med andre ord, på Sarojin kan du nyte en idyllisk og rolig beliggenhet, men samtidig være i nærheten av alt. Hvis du lengter etter bylivet, er sentrum av Khao Lak bare ti minutter unna resortet.

Hvis du ønsker bo på et av Thailands mest anbefalte hoteller, og det absolutt beste i Khao Lak, der du med garanti kommer hjem med unike minner i bagasjen, er The Sarojin det perfekte stedet for deg.

Wendie

WENDIE PEDERSEN
CO-FOUNDER & TRAVEL DESIGNER

Personlig veiledning

Vil du også oppleve The Sarojin? Let's make it happen!

Telefon (kl. 10-22)

+47 23 96 51 71

Motta tilbud

De mest populære fasiliteter

56 Rom | 2 Restauranter

Dykkervenligt

Parvenligt

Gourmet

Kun for voksne

Naturoplevelser

Wellness yoga

Highlights (8)

  • Khao Lak's beste resort
  • Frokost (inkl. musserende vin) helt til kl. 18:00
  • Fantastiske kulinariske opplevelser på især The Edge
  • Prisvinnende hotell med elegante suiter/residences (flere med pool)
  • Ideel beliggenhet nær både fortreffelig dykking og nasjonalparker
  • Beliggende ved 11 kilometer lang strand i Khao Lak
  • Store suiter med mye privatliv
  • Fredelig hotell, men bare 10 minutter fra sentrum i Khao Lak
Se mer Se mindre

RESORTET PASSER TIL

 

The Sarojin utmerker seg med sin utrolige sjarm, fredelige atmosfære, og romantiske omgivelser.
Dette voksenresortet (+10 år) er det ideelle valget for de som ønsker en fredelig ferie.
Her får du muligheten til å oppleve det ekte Thailand, både på selve Sarojin og rett utenfor døren.

Priser og info

Meal Plans

MEAL PLANS

Frokost er inkludert som standard, men det er også mulighet for å oppgradere til halvpensjon

Transfer

TRANSFER TIL/FRA THE SAROJIN

Privat transport mellom Phuket Lufthavn (HKT) og The Sarojin tar omtrent 90 minutter hver vei.

MAKAI TRAVELS realiserer DIn reise TIL THE SAROJIN

Langt fra det travle Phuket finner du Khao Lak, et herlig strandparadis nær nasjonalparker, omgitt av natur og diverse attraksjoner. Det er også her det sublime The Sarojin ligger, et av mine personlige favoritthoteller i Sør-Thailand.

Her tilbys romantiske omgivelser av ypperste klasse, med alt det innebærer. Fantastiske kulinariske opplevelser, hvor spesielt The Edge virkelig viser hvorfor det thailandske kjøkkenet er elsket verden over.

Nyt den flere kilometer lange stranden, utrolig personlig service, vidunderlige suiter (jeg er spesielt glad i resortets Pool Residence) samt den vakre, omliggende jungelen.

WENDIE PEDERSEN

CO-FOUNDER & TRAVEL DESIGNER

Send henvendelse

Telefon (Kl. 10-22)

+47 23 96 51 71

TILMELD

NYHETSBREV

Motta inspirasjon, priser, tilbud og andre gode råd direkte på e-post.

FØLG MED PÅ INSTAGRAM

Enestående opplevelser er enda bedre når de deles med andre. Post dine reiseopplevelser med Makai på Instagram @makaitravels med hashtagget #makaitravels

KONTAKT MAKAI TRAVELS

Hvis du har spørsmål angående din reise eller du ikke finner det du leter etter, så er vi alltid klar til å hjelpe deg. Hver eneste dag - hele året.

Send beskjed
TELEFON (KL. 10-22)

+47 23 96 51 71

EMAIL

hello@makaitravels.no