The Surin Phuket 5

Thailand / Asia

THE SURIN ER DEN FERIEOPPLEVELSEN DU ALLTID HAR DRØMT OM. DET ULTIMATE SØRØSTASIATISKE TILFLUKTSSTEDET, MED DEN MEST FORTRYLLENDE BELIGGENHETEN

 

The Surin er et ikonisk hotell i den sørlige del av Thailand, som er velsignet med en idyllisk beliggenhet ved stranden på den eksklusive Pansea Beach. Hotellet ligger blant høye kokospalmer og bølgende åser på Phukets vestkyst.

Med 109 luksuriøse hytter, suiter og bassengvillaer glitrer den nedtonede elegansen på The Surin med sitt vakre design. De mange verdensklassefasilitetene og gjennomtenkte detaljene gjør hotellet til en ekte luksuriøs, tropisk juvel. Her er du nær alle slags severdigheter, fantastisk gatekjøkken og liv, men likevel langt nok unna til å kunne nyte fullstendig ro og avskjerming.

Designet er stilfullt og elegant. Her er du omgitt av frodig natur, og du kan alltid nyte brisen fra det vakre havet. Resortet er forbundet av trapper og gangbroer, som bidrar til en ren, rolig ferieopplevelse. The Surin er medlem av det prestisjetunge «Design Hotels» og er et sublimt tilfluktssted. Her får du det autentiske Thailand pakket inn i vakre, moderne elementer.

RASMUS KIRKETERP
CO-FOUNDER & TRAVEL DESIGNER

Personlig veiledning

Vil du reise til Thailand? Let's make it happen!

Telefon (kl. 10-22)

+47 23 96 51 71

Motta tilbud

De mest populære fasiliteter

109 Rom | 4 Restauranter

Parvenligt

Gourmet

Gratis vandsport

Naturoplevelser

Snorkling

Vi anbefaler

Wellness yoga

Highlights (10)

  • Prisvinnende resort (kun for voksne)
  • AAA Five Diamond resort
  • Unlimited Luxury All-Inclusive (Dine Around)
  • Beliggende i hjertet af Riviera Maya
  • Snorkling med havskildpadder fra stranden
  • Store pools inklusiv en oceanfront infinitypool
  • 9 restauranter
  • Et væld af aktiviteter og faciliteter
  • Store suiter inkl. swim-up og havudsigt
  • Autentisk, moderne, mexicansk interiør
Se mer Se mindre

LIVET PÅ THE SURIN

 

Her kan du gjøre så lite du vil og så mye du vil.
Mellom øyeblikkene der du lytter til de svaiende palmene, ser solnedgangen fra din bungalow,
går en tur langs det asurblå havet eller slår av en prat med hotellets sublime personale,
vil det alltid være aktiviteter å gjøre, severdigheter å besøke og nye eventyr og attraksjner å utforske.
Livet gløder litt ekstra på The Surin. Det er avslappet og lett og det er ikke uten grunn at vi ofte hører at The Surin er ny favoritt.

RESTAURANTER & BARER

 

3 RESTAURANTER OG 1 BAR

The Surin Phuket har 3 formidable restauranter
og 1 Beach Bar.

BEACH RESTAURANT

 

Beach Restaurant ligger på den hvitgyldne sandstranden på Pansea Beach og er det perfekte sted for gjester å mingle med happy hour ved solnedgang og imøtekommende smil fra personalet.

Gjestene vil også kunne oppleve autentiske smaksopplevelser fra regionen, fra denne rolige thailandske restauranten. Restauranten serverer smakfulle retter, tilberedt av resortets talentfulle thailandske kokk, Khun Roj.

SUNSET RESTAURANT

 

Sunset Restaurant har utsikt over bassenget samt en fantastisk havutsikt, og tilbyr en variert meny som er tilgjengelige hele dagen. Nyt en avslappet lunsj med overdådige retter. Middagen inkluderer et bredt utvalg av hjemmelagde italienske spesialiteter.

LOMTALAY RESTAURANT

 

Lomtalay Restaurant er et ikonisk spisested på The Surin, som tilbyr en fantastisk utsikt over Andamanhavet. En omfattende frokostbuffet med ferskbakt brød og kaker, et vidunderlig utvalg av kjøtt og oster, live matlagingsstasjoner, fersk frukt og grønnsaker samt à la carte-muligheter.

VÆRELSER

The Surin Phuket har 109 cottages, suiter og villaer. Interiøret i paviljongene og hyttene er skreddersydd for å fremheve hotellets karakteristiske øy-stil. Gulvene i gjestenes hytter, som er belagt med granitt, inviterer bokstavelig talt den omkringliggende naturen innenfor. En privat veranda og et avsondret soldekk innlemmer hver hytte vakkert i sitt eget stykke paradis.

ONE BEDROOM COTTAGES

The Surin Phuket har tre forskjellige typer ettroms hytter, som alle byr på sjarm og fantastisk beliggenhet. Velg mellom "Hillside", "Superior" og "Deluxe".

TWO-BEDROOM FAMILY COTTAGES

Familiehytte med plass til en familie på 4 personer, som kan nyte de tropiske omgivelsene i fred og ro - og med masse plass å boltre seg på.

BEACH SUITES

Ønsker du å bo helt nede ved det gyldne sandet og det azurblå havet, så er The Surin's "Beach Suite" og "Beach Deluxe Suite" perfekt for dette formålet. Store, lyse suiter med fremragende utsikt.

POOL VILLAS

Disse romslige villaene med ett soverom ligger høyt oppe over Pansea Bay med egen hage og havutsikt og har 90 m² ren luksus. Her er også et privat infinity-kantbasseng.

Priser og info

Meal Plan

FROKOST

Frokost er inkludert på The Surin Phuket, der gastronomi er i høysetet.
Du kan nyte alt fra fersk frukt til omeletter i den betagende Lomtalay Restaurant.

Transfer

TRANSFER TIL/FRA THE SURIN PHUKET

Når du skal reise til Thailand og bo på det fantastiske The Surin, lander du på Phuket Airport (HKT). Derfra er det bare en 30-minutters kjøretur med bil til dette ikoniske og unike strandresortet.

MALDIVIA skrEddersyr
DIN REISE TIL THE SURIN PHUKET

Et fantastisk thailandsk strandresort som virkelig har skaffet seg en høy plassering i mitt reisehjerte. En fantastisk opplevelse, hvor du bor i vakre, naturlige omgivelser, med kokospalmer som dine nærmeste naboer.

Stranden er perfekt for lange turer eller en svømmetur, mens bassenget er inviterer til å slappe av og nyte de tropiske duftene fra det thailandske kjøkkenet.

Let’s make it happen!

RASMUS KIRKETERP

CO-FOUNDER & TRAVEL DESIGNER

Send henvendelse

Telefon (Kl. 10-22)

+47 23 96 51 71

TILMELD

NYHETSBREV

Motta inspirasjon, priser, tilbud og andre gode råd direkte på e-post.

FØLG MED PÅ INSTAGRAM

Enestående opplevelser er enda bedre når de deles med andre. Post dine reiseopplevelser med Makai på Instagram @makaitravels med hashtagget #makaitravels

KONTAKT MAKAI TRAVELS

Hvis du har spørsmål angående din reise eller du ikke finner det du leter etter, så er vi alltid klar til å hjelpe deg. Hver eneste dag - hele året.

Send beskjed
TELEFON (KL. 10-22)

+47 23 96 51 71

EMAIL

hello@makaitravels.no