Om MAKAI

MED SANS FOR DETALJER OG FOKUS PÅ KVALITET
REALISERER VI DINE REISEDRØMMER

OM THE MAKAI TRAVEL GROUP

 

Vår lidenskap har alltid vært å reise og utforske verden. Fra de vakre sandstrendene på Maldivene til de frodige regnskogene i Karibia, den spektakulære shoppingen i Dubai, øylivet på Mauritius og storbyene i Sør-Europa.

Eventyret startet i 2014 med øyhopping i Karibia, snorkling og surfing med havskilpadder på Hawaii og vi tok deretter turen videre til det Indiske Hav der de luksuriøse hoteller i Maldivene tok pusten fra oss. Siden den gang har vi mistet tellingen over land vi har besøkt, de uendelige mange hoteller vi har testet og de unike opplevelsene som alltid etterlater oss sultne etter mer. 

Vi får rett og slett aldri nok av å oppleve alle de uforglemmelige perler og unike skatter som finnes rundt om i verden!

Vår ambisjon med The Makai Travel Group som består av Makai Travels og Maldivia Travels, er å dele de erfaringer vi har gjort oss underveis, så flest mulig kan få lignende livslange minner med hjem i bagasjen. 

Vi har et brennende ønske om at ferien din skal være en fornøyelse fra A til Å, så vi lytter nøysomt til dine ønsker og forvetninger, og er investert i kunne skape nøyaktig den reisen du drømmer om. Vi vet hvor viktig hver eneste reise er. Kvalitetstiden sammen med dine kjære og innsatsen du har gjort for å realisere drømmen! Vi møter deg i øyenhøyde, svarer på det du lurer på og hjelper deg i mål med ditt neste reiseeventyr. 

We make it happen!

VÅR AMBISJON ER ALLTID Å

SKAPE ET 100% UNIKT

EVENTYR, SOM DERE ALDRI GLEMMER

Vi reiser selv flere ganger i året til vakre reisemål rundt om i verden for å holde oss oppdatert på hva som skjer. Vi kjenner på sanden, vandrer i jungelen og regnskogen, ser soloppgangen, nyter vin og cocktails, snorkler ved korallrevene, undersæker fasilitetene, opplever servicen, sover i sengene og kjenner på atmosfæren. For vi kan kun gi råd om det vi kan, og vi vil være best på det vi gjør. Det er dette som kjennetegner Makai Travels.

Å planlegge en ferie har blitt litt av en jungel med de uendelige mulighetene som finnes på nettet. Vi vet hvor viktig det er med ferie og kvalitetstid med dem man er glad i, og vi ser det som vår viktigste oppgave å sørge for at hver eneste reise vi tar, er av høy kvalitet.

På Makai har vi samlet både bucket list destinations og noen av unike hoteller som vi personlig elsker, og som alle byr på fortryllende og spesielle opplevelser. Vi har ikke delt alle hotellene våre på denne siden, så hvis det er et bestemt reisemål du ønsker å bo på eller et hotell du leter etter,så er vi her for å hjelpe deg.

Vi er sikre på at vi kan finne akkurat det du leter etter, og til og med det du ikke visste at du lette etter.

Med en kompromissløs tilgang til kvalitet og service samt god verdi for pengene, kombinert med vår personlige erfaring og vårt brede nettverk, skaper vi unike drømmereiser der vi legger vekt på selv de minste detaljer og går above & beyond for våre kunder – hver eneste gang!

Finolhu Baa Atoll - Kanusan

Enestående service

Hos Maldivia er vi old school. Gjennom oppmerksom og personlig service er vårt ultimate mål å realisere dine unike reisedrømmer, og vi bruker heller litt ekstra tid på å finne det perfekt match – akkurat som det ble gjort i «gamle dager». Vi er der for deg når du trenger det. Guider deg gjennom jungelen av muligheter og trekker i de rette trådene for å gjøre det umulige mulig.

Vi kan trylle

I årenes løp har vi opparbeidet oss et nært samarbeid med noen av de beste hotellene og feriestedene rundt om i verden, og vi har et stort nettverk av partnere. Dette gjør at vi kan trylle og noen ganger gjøre det umulige mulig. Det kan for eksempel dreie seg om å legge til en ekstra person i villaen, arrangere en spabehandling eller finne ledige rom når det er utsolgt overalt ellers. Vårt mål er å skape en uforglemmelig ferie for deg og dine nærmeste. Hos oss får du den ultimate valuta for pengene – hver gang.

Soneva Fushi Out Of The Blue

 

 

Vi kjenner
VERDENS PERLER

Vi holder oss hele tiden oppdatert og drar derfor på eventyr flere ganger i året for å finne nye vakre reisemål, utforske nye hoteller og besøke gamle favoritter. Vi tester hotellenes service, utsikten fra rommene og detaljrikdommen. Vi er nysgjerrige og gjør det lille ekstra. På denne måten kan vi sikre kvaliteten og dele våre personlige erfaringer. Det er det som gjør Makai unikt.

TILMELD

NYHETSBREV

Motta inspirasjon, priser, tilbud og andre gode råd direkte på e-post.

FØLG MED PÅ INSTAGRAM

Enestående opplevelser er enda bedre når de deles med andre. Post dine reiseopplevelser med Makai på Instagram @makaitravels med hashtagget #makaitravels

KONTAKT MAKAI TRAVELS

Hvis du har spørsmål angående din reise eller du ikke finner det du leter etter, så er vi alltid klar til å hjelpe deg. Hver eneste dag - hele året.

Send beskjed
TELEFON (KL. 10-22)

+47 23 96 51 71

EMAIL

hello@makaitravels.no